Rebel Moon: Sci-fi Zacka Snydera odhaluje nabité obsazení

Rebel Moon: Sci-fi Zacka Snydera odhaluje nabité obsazení | Fandíme filmu
Netflix / Zack Snyder
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér zveřejnil nové výtvarné návrhy ze „svých Star Wars“.

Nedávno jsme se dozvěděli, že Zack Snyder natočí rovnou dva díly svého chystaného sci-fi Rebel Moon, jehož natáčení se kvapem blíží. Na čase bylo odhalit obsazení (dvoj)snímku. Již dříve byla do hlavní role obsazena Sofia Boutella, teď se přidávají další zajímavá jména.

Další hlavní role si mezi sebou rozebrali Charlie Hunnam (Gentlemani, Král Artuš: Legenda o meči, Zákon gangu), Djimon Hounsou (Strážci Galaxie, Rychle a zběsile 7, Shazam!), Ray Fisher (Justice League) a Doona Bae (Atlas mraků, Království zombie). Ve vedleších rolích je doplnují Jena Malone (Hunger Games, Sucker Punch, Batman v Superman), Staz Nair (Supergirl), E. Duffy, Charlotte Maggi a Sky Yang (Halo, Tomb Raider)

Snyder také krom obsazení zveřejnil tři nové výtvarné návrhy (jeden další jsme viděli již v minulosti) a musí se nechat, že vliv Star Wars je skutečně zjevný. Rozsáhlé plochy oblohy, vesmírné lodi inspirované bitevními letadly, kostýmy vycházející z westernů a japonských historických snímků či nacistická ikonografie u padouchů – to všechno je na svém místě. Obrázky si můžete prohlédnout dole v galerii.

Děj snímku Rebel Moon je zasazený na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie, kterou začnou ohrožovat armády tyranského regenta Balisaria. Kolonie vyšle mladou ženu s tajemnou minulostí na okolní planety, aby tam našla válečníky, kteří by byli ochotní se spolu s kolonií regentovi postavit. Hlavní roli ztvární Sofia Boutella, režíruje Zack Snyder, scénář spolu s ním napsali Shay Hatten a Kurt Johnstad. Film vzniká pro Netflix.

Foto: Netflix / Zack Snyder

Zdroj: Zack Snyder

Galerie: 4

Rebel Moon: Sci-fi Zacka Snydera odhaluje nabité obsazení | Fandíme filmu Rebel Moon: Sci-fi Zacka Snydera odhaluje nabité obsazení | Fandíme filmu Rebel Moon: Sci-fi Zacka Snydera odhaluje nabité obsazení | Fandíme filmu Rebel Moon: Sci-fi Zacka Snydera odhaluje nabité obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest