Projekt Adam: Trailer nového sci-fi o cestování v čase s Ryanem Reynoldsem

Projekt Adam: Trailer nového sci-fi o cestování v čase s Ryanem Reynoldsem | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si upoutávku dobrodružného snímku, kde Reynolds potkává své mladší já.

Už začátkem března dorazí na Netflix výpravné sci-fi dobrodružství Projekt Adam (The Adam Project) v něm Ryan Reynolds hraje pilota, který cestuje zpátky v čase. Tam potkává své mladší já a společně se zřejmě pokusí docílit toho, aby jejich otec (Mark Ruffalo) cestování v čase vůbec nevynalezl (způsobuje příliš mnoho problémů).

Trailer slibuje zábavu pro celou rodinu, která se ponese v duchu velkých dětských filmových dobrodružství z 80. let. Nechybí malý hrdina, okouzlení poznáním, tajemno i porce nebezpečí přiměřená menšímu hrdinovi i divákovi. Atmosféra upoutávky sedí, akce je svižná, příběh by mohl mít srdíčko. Osobně mi snad jen trochu vadí to, že Ryan Reynolds už zase hraje Ryana Reynoldse. Občas by mohl trochu změnit polohu, v minulosti prokazoval, že to svede.

Adam Reed, pilot bojové stíhačky z roku 2050, se vydává na vlastní pěst do minulosti, aby zachránil svoji lásku Lauru. Ta se za podivných okolností ztratila v časoprostorovém kontinuu. Při cestě časem se Adamova loď poškodí a havaruje v roce 2022. Adam zná pouze jediné místo z dané doby. Svůj dětský domov, kde potkává své dvanáctileté já. To se váhavě stává jeho spojencem, zatímco si dospělý Adam léčí zranění, snaží se opravit svou loď a pokračovat v cestě. V roce 2021 zemřel Adamův otec, vědec, na základě jehož práce byla po jeho smrti vyvinuta technologie, která umožňuje cesty časem. Pro mladého Adama je ztráta ještě čerstvá, ten starší však začal mít k chybějícímu otci během let odpor. Bude to právě Adamovo mladší já, které zahořklému pilotovi pomůže opět vidět věci ve správné perspektivě a zacelit si rány na duchu. V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Mark Ruffalo a Zoe Saldana, režíruje Shawn Levy. Snímek uvidíme 11. března.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Projekt Adam: Trailer nového sci-fi o cestování v čase s Ryanem Reynoldsem | Fandíme filmu Projekt Adam: Trailer nového sci-fi o cestování v čase s Ryanem Reynoldsem | Fandíme filmu Projekt Adam: Trailer nového sci-fi o cestování v čase s Ryanem Reynoldsem | Fandíme filmu Projekt Adam: Trailer nového sci-fi o cestování v čase s Ryanem Reynoldsem | Fandíme filmu Projekt Adam: Trailer nového sci-fi o cestování v čase s Ryanem Reynoldsem | Fandíme filmu Projekt Adam: Trailer nového sci-fi o cestování v čase s Ryanem Reynoldsem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu