Aquaman and the Lost Kingdom: Je definitivně dotočeno

Aquaman and the Lost Kingdom: Je definitivně dotočeno | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Jason Momoa se ještě jednou vrátil na plac, aby dokončil poslední superhrdinské záběry.

Jason Momoa už v polovině prosince hlásil, že je snímek Aquaman and the Lost Kingdom dotočený. Buď opomněl jednu menší část natáčení, nebo se něco změnilo, protože režisér James Wan ohlásil konec natáčení teprve včera. Štáb zakončil svoji dlouhou šichtu v Los Angeles, takže je možné, že se dodatečně dotáčely nějaké nedodělky v místě, kde většina zúčastněných bydlí. Wan sdílel fotku z pláže v Malibu (viz galerie) a připsal k ní:

Konečně, konečně, konečně je tu poslední klapka filmu, skutečně poslední den natáčení Aquamana 2 v Malibu, s těmito dvěma pány – Jasonem Momoou a Patrickem Wilsonem. A ano, při tomhle natáčení jsme se dost namočili. Tisíceré díky celému štábu, který na filmu neúnavně pracoval. Zvlášť děkuji lidem z Británie, kde se natočilo 95% filmu. Opravdu jsou to jedni z nejlepších umělců a řemeslníků, se kterými jsem měl tu čest pracovat. A poklonu posílám také úžasným štábům na Havaji a v Los Angeles. Ještě je přede mnou dlouhá cesta, než bude hotovo, ale už se nemůžu dočkat, až se s vámi se všemi o ten malý filmeček podělím.“

James naráží na skutečnost, že na velkofilm formátu Aquamana 2 teď čeká rozsáhlá postprodukce, kdy si hrubý materiál vezmou do parády trikaři. Snímek by měl jít do kin letos 15. prosince, ale pořád si nějak nedovedu představit, že by hollywoodská studia ve stejný den nasadila premiéru Aquamana 2 a Avatara 2. Jeden z podmořských velkofilmů stoprocentně uhne. Otázkou je pouze to, který to bude.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: James Wan

Galerie: 2

Aquaman and the Lost Kingdom: Je definitivně dotočeno | Fandíme filmu Aquaman and the Lost Kingdom: Je definitivně dotočeno | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest