Tiché místo: Děsivý svět monster má režiséra pro další rozšíření

Tiché místo: Děsivý svět monster má režiséra pro další rozšíření | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Do hororové sci-fi se pustí krotitel Nicolase Cage.  

Oba dva díly série Tiché místo měly pozitivní recenze i vysokou diváckou návštěvnost v kinech. Dvojka navzdory tomu, že byla jedním z pokusných králíků v rámci oťukávání nejisté covidové doby. Nepřekvapí tedy, že studio Paramount hodlá pod touž značkou vydávat i další filmy.

Pro někoho možná trochu překvapivě nemíří do výroby klasická trojka, ale spin-off, tedy snímek zasazený do stejného světa, avšak s novými hrdiny. Novinku měl točit Jeff Nichols, ten však v říjnu dal přednost jinému projektu. Studio hledalo náhradníka, kterým se nakonec stal Michael Sarnoski. Ten má za sebou několik kraťasů a seriálových epizod a jeden celovečerák. Nicméně jaký! Loňský snímek Pig sklízí pochvalné ohlasy, nezřídka figuruje v nejrůznějších žebřících nejlepších filmů roku. Film pojednává o bývalém šéfkuchaři, který se vydává hledat ukradené prase cvičené k hledání lanýžů. Hlavní roli ztvárnil Nicolas Cage a recenzenti se vesměs shodují, že jde o Nicolasův nejcivilnější (a možná nejlepší) výkon za hodně dlouhou dobu.

Momentálně studio se Sarnoskim jedná o podmínkách spolupráce. Námět spin-offu napsal John Krasinski, režisér dosavadních dvou dílů. Krasinski spolu s Michaelem Bayem, Bradem Fullerem a Andrew Formem jsou producenty filmu. Není vyloučené že ve snímku budou John nebo jeho manželka Emily Blunt (ústřední představitelé prvních dvou filmů) také hrát, ale pravděpodobné to není.

Foto je ilustrační - Tiché místo

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest