Morbius už zase odkládá svoji premiéru

Morbius už zase odkládá svoji premiéru | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Fanoušci komiksů, upírů a Jareda Leta už posedmé budou upravovat diář.

Tak to dlouho netrvalo. Včera večer jsme vydali příspěvek o snímku Morbius, kde padla zmínka o tom, že se film blíží závratným tempem. Pár hodin poté už to neplatí. Morbius změnil datum premiéry. A to dokonce už posedmé! Prapůvodně jsme snímek měli vidět v červenci 2020, pak se kvůli COVIDu různě odkládal a jako nejnovější datum premiéry je (v Česku a na Slovensku) stanovený 31. březen 2022.

Předpokládá se, že důvodem odsunutí je koronavirus a jeho varienta Omicron, kvůli které narůstá počet pozitivně testovaných a znovu se ruší nejrůznější akce, se kterými se ještě nedávno počítalo. Hollywoodští komentátoři už hovoří o tom, že Morbius nebude jedinou zimní premiérou, která bude odsunuta na později. A už dříve jsme tu měli snímky, které se klidily také z jara. Nedávno například John Wick 4 nebo několik marvelovek. Tak se v kinech připravte na měsíce chudé na hollywoodské velkofilmy.

Hororový snímek s akčními prvky Morbius vypráví příběh vědce (Jared Leto), jenž se při snaze nalézt lék na vzácnou krevní chorobu nešťastnou náhodou přemění v živoucího upíra. Ač znechucen svou žízní po lidské krvi, rozhodne se namířit krvežíznivost proti kriminálníkům, které nepovažuje za hodné života. Morbius začínal v komiksech jako záporák, posléze se z něj stal antihrdina. Ve filmovém světě by Morbiovy příběhy mohly být provázané s Venomem. Dále hrají Matt Smith, Tyrese Gibson a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama. Režíruje Daniel Espinosa. Datum premiéry v ČR je stanoveno na 27. 1. 2022.

Podklady a foto: Sony

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Morbius už zase odkládá svoji premiéru | Fandíme filmu Morbius už zase odkládá svoji premiéru | Fandíme filmu Morbius už zase odkládá svoji premiéru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu