Smrt do roku 2021 – Netflix bude ve velkém nadávat na průšvihy letošního roku

Smrt do roku 2021 – Netflix bude ve velkém nadávat na průšvihy letošního roku | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
„Pokračování“ Smrti do roku 2020 zopakuje koncept pseudo dokumentu. Pusťte si trailer.

Možná si ještě vzpomenete na loňský snímek Smrt do roku 2020 (Death to 2020). Netflix jej v závěru roku nabídl svým předplatitelům, jako takový malý bonbonek mezi jinak očekávanými bijáky. Pseudo dokumentární snímek nabídl kritiku toho, jak byl rok 2020 mizerný. V zásadě šlo o skečovou varietní show, složenou ze separátních scének, kdy se na průšvihy minulého roku koukáme očima různých „vědců“ i „obyčejných lidí“. Některé momenty byly zábavnější, jiné méně. Zároveň je zřejmé, že snímek stál Netflix (v relativním srovnání) pouze drobné a nebylo problém natáčet i za zpřísněných pandemických podmínek.

Vlastně tak nepřekvapí, že vzniká „dvojka“, nazvaná Smrt do doku 2021 (Death to 2021), která celý koncept zopakuje a objevuje se podobně bez varování, jako prví film. Ze zveřejněného traileru se zdá, že primárním terčem posměchu tentokrát bude naše závislost na sociálních sítích.

V pokračování vystupují Stockard Channing, Joe Keery, Lucy Liu, Diane Morgan, Hugh Grant, Tracey Ullman, Samson Kayo, Cristin Milioti, William Jackson Harper nebo Nick Mohammed. Sérii vytvořil Charlie Brooker (Black Mirror), „dvojku“ natočili Jack Clough a Josh Ruben. Netflix novinku uvede 27. prosince.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Smrt do roku 2021 – Netflix bude ve velkém nadávat na průšvihy letošního roku | Fandíme filmu Smrt do roku 2021 – Netflix bude ve velkém nadávat na průšvihy letošního roku | Fandíme filmu Smrt do roku 2021 – Netflix bude ve velkém nadávat na průšvihy letošního roku | Fandíme filmu Smrt do roku 2021 – Netflix bude ve velkém nadávat na průšvihy letošního roku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu