Hawkeye: Vystupuje v sérii potají další známá agentka?

Hawkeye: Vystupuje v sérii potají další známá agentka? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Jak se dostupné informace hromadí, pronikáme stále hlouběji do nitra lučištnických tajemství.

U Marvelu máme velký týden. Svá mnohá tajemství od středečních předpremiér začne široké divácké obci odhalovat Spider-Man: Bez domova, ale proslýchá se, že i středeční (pátá) epizoda Hawkeye fanoušky má fanoušky rozpálit doběla.

Spekuluje se o tom, že bychom poprvé mohli vidět tvář Kingpina (Vincent D‘Onofrio), který zatím ve třetí epizodě ukázal ruku a slyšeli jsme jeho hlas. Jsou tu ale i další tajemství z předchozích epizod, která čekají na své oddělení.

Hned v závěru té minulé poprvé vystoupila v seriálu Yelena Belova (Florence Pugh). Zatím nevíme, proč přesně se objevila. Lépe řečeno, v závěru Black Widow jí Valentina (Julia Louis-Dreyfus) předala Hawkeyeovu složku a vyslala ji do akce. Ale bylo to na Valentinin vlastní popud, nebo jí někdo dal zakázku? A kdo? Kingpin? Echo (Alaqua Cox)? Někdo další? A jaký na ni čeká příběh? Usmíří se s Clintem a pomohou si vzájemně se přenést přes smrt Natashy Romanoff (Scarlett Johansson)? Po tom, co Yelenu Kate nedokázala střelit šípem, vystoupí bývalá Vodva ze služeb Valentiny, podobně, jako před lety vystoupila z pofidérních závazků Natasha, když ji nedokázal střelit Clint?

Stále platí, že panuje podezření, že v sérii vystupuje alespoň ještě jedna záporná postava. Jack Duquesne (Tony Dalton) se chová podezřele. Je to jen trouba? Je to maskovaný padouch? Poskok nějakého padoucha? Naopak agent hodných hochů v utajení? A čím dál podezřeleji se chová také Eleanor Bishop (Vera Farmiga), matka Kate. Je ke Clintovi ostražitá jen proto, aby se dcera nedostala do nebezpečí, nebo se snaží odehnat člena Avengers od svých nekalých rejdů? Pokud se ukázalo, že je padouchem Eleanor, zřejmě by to byl ten pravý šok, který podle Clinta Kate potřebuje, aby si uvědomila, že superhrdinský život s sebou nese těžké zkoušky.

A stále jsou tu také tajuplné hodinky, po kterých pase Tepláková mafie (zřejmě buď Echo nebo přímo Kingpin). Spekuluje se o tom, komu vlastně patřily. Jestli Daredevilovi, Iron Manovi, Clintovi nebo snad jeho ženě Lauře. O poslední variantě se mezi fanoušky začalo debatovat po tom, co Laura projevila ve spojitosti s hodinkami obavy a Clint taktéž.

Proč vlastně nebyla s rodinou v New Yorku? Ukrývá se někde? Jde jí o život? Má sama agentskou nebo kriminální minulost? Jsou s ní hodinky nějak spjaty? Rozmohla se kupříkladu teorie, že by mohlo jít o variaci agentky v komiksech známé jako Mockingbird

Už zítra zase budeme o chlup moudřejší, zatím si k páté epizodě můžete přehrát nejnovější upoutávku a kouknout dolů do galerie na plakáty.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 5

Hawkeye: Vystupuje v sérii potají další známá agentka? | Fandíme filmu Hawkeye: Vystupuje v sérii potají další známá agentka? | Fandíme filmu Hawkeye: Vystupuje v sérii potají další známá agentka? | Fandíme filmu Hawkeye: Vystupuje v sérii potají další známá agentka? | Fandíme filmu Hawkeye: Vystupuje v sérii potají další známá agentka? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest