Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka

Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pusťte si závěrečný trailer pro snímek Kingsman: První mise. Chystá se také seriál The Statesmen.

Kingsman: První mise dorazí do amerických kin příští týden, do těch českých 6. ledna. Snímek nepokračuje v dobrodružstvích Eggsyho, ale namísto toho jde o prequel zasazený do období první světové války, kde se rozebírají samotné počátky celé špionážní organizace. Podle prvotních recenzí to pro ságu z hlediska děje není jakkoliv podstatné a celý film tak působí pouze jako záminka pro to, aby režisér Matthew Vaughn mohl natočit velkolepou akci z válečného období.

Teď je tu dobrá zpráva pro fanoušky, které zajímá spíš to, co se děje s Eggsym (Taron Egerton) v přítomnosti. Režisér Vaughn sice zatím neprozradí žádné detaily, ale v rozhovoru pro comicbook.com odhalil alespoň tolik, že se Kingsman 3 začne natáčet příští rok v září. To znamená, že pokud se nestane nic nečekaného, tak v roce 2023 by mohlo být pokračování uvedeno v kinech.

O snímku nemáme žádné bližší podrobnosti. Samotný Egerton v minulosti hovořil o tom, že by film měl uzavírat hrdinovu trilogii. Loni v prosinci nicméně produkční společnost oznámila, že do budoucna plánuje dalších 7 dílů a seriál, takže kdo ví, jak dlouho tu s námi ještě značka bude v jaké podobě. K chystanému seriálu Vaughn v aktuálním rozhovoru pro Screen Rant řekl, že seriálového formátu se dlouho bál, protože je od filmového vyprávění hodně odlišný. Ale nedávno viděl Lokiho a ten jej inspiroval a dodal mu důvěru, že zamýšlený televizní spin-off s americkou agenturou The Statesman půjde zpracovat zajímavým způsobem.

Zatímco se sebranka nejhorších tyranů a geniálních zločinců připravuje rozpoutat válku, jež má zahubit miliony lidí, jeden muž musí vyhrát závod s časem a zastavit je. Ve snímku Kingsman: První mise se stanete svědky zrodu první nezávislé tajné služby. V hlavních rolích Ralph Fiennes, Tom Hollander, Djimon Hounsou, Harris Dickinson, Stanley Tucci, Rhys Ifans, Daniel Brühl, Charles Dance, Gemma Arterton a Matthew Goode. Režie Matthew Vaughn. Datum české a slovenské premiéry: 22.12. 2021.

Foto: 20th Century Studios

Zdroje: Screen Rant, ComicBook

Galerie: 9

Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka | Fandíme filmu Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka | Fandíme filmu Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka | Fandíme filmu Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka | Fandíme filmu Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka | Fandíme filmu Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka | Fandíme filmu Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka | Fandíme filmu Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka | Fandíme filmu Kingsman: Kdy se začne chystat regulérní trojka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu