Dwayne Johnson CHCE být Luke Cage

Dwayne Johnson CHCE být Luke Cage | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A Marvel chce Dwaynea Johnsona.

Skoro by se zdálo, že Marvelu utíkají herci nalevo napravo (což je samozřejmě značně přehnaná nadsázka), ale minimálně jeden muž chce na palubu. Dwayne „The Rock“ Johnson, v poslední době známý také jako záchranář filmových sérií. Takovou službu od něj miliardářský Marvel vskutku nepotřebuje, ale i tak by si charismatického herce v portfoliu nechal líbit. Ředitel Kevin Feige Rocka v nedávném interview vychválil do nebes a připustil, že by s ním jednou spolupracoval rád. Herec dlouho nezahálel a na svém twitteru odvětil, že děkuje za pochvalu, a že „bude připraven“, přičemž přiložil obrázek Luka Cage, postavy, kterou by si rád zahrál.

Cage je původně černošský superhrdina, který vyrůstá jako grázlík v ghettu, ale napraví se a stane se policistou. Přesto je neprávem obviněn ze zločinu, který nespáchal a odsouzen k vězení. Tam jsou na něm prováděny šílené vědecké experimenty, které mu znásobí sílu a jeho kůži učiní téměř neproniknutelnou. Z Cage se stává „hrdina k pronajmutí“, když je ochotný bojovat za kohokoliv, kdo mu náležitě zaplatí. Cage patří mezi nejvýraznější tzv. street level heroes (viz starší článek) a je také jednou z klíčových postav The Civil War – velké události v Marvel Universe, ke které by se Kevin Feige rád propracoval i ve filmech. V galerii najdete fanouškovský plakát s Rockem v podobě Cage.

PS: Objevily se spekulace, že by se postava Cage mohla objevil v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., ale Marvel je vyvrátil, takže by filmovému zpracování nic nebránilo.

Zdroje: Deviant Art, Rockův Twitter, Collider, IGN

Galerie: 2

Dwayne Johnson CHCE být Luke Cage | Fandíme filmu Dwayne Johnson CHCE být Luke Cage | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu