Jamie Dornan z Padesáti odstínů jednal s Marvelem

Jamie Dornan z Padesáti odstínů jednal s Marvelem | Fandíme filmu
Universal Pictures
„Pan Grey“ už nechce nosit škrabošku jen na honosné večírky, ale také do hrdinských bitev.

Jamie Dornan při příležitosti premiéry snímku Belfast poskytl rozhovor The New York Times. A při tom prozradil, že jednal se šéfem Marvelu Kevinem Feigem o tom, že by si zahrál superhrdinskou roli. Z rozhovoru nejde zcela jednoznačně říct, zda jednání proběhlo někdy kdysi v minulosti, anebo jde o aktuální záležitost. Okolnosti však naznačují, že platí spíše druhá varianta.

V článku se vzpomíná na to, jak byl Dornan před lety kandidátem na roli Supermana, jen aby ji nakonec získal Henry Cavill. Následně ale Dornan hovoří o tom, že kupříkladu Robert Pattinson superhrdinské filmy také nevyužil jako odrazový můstek k lepší kariéře. Po počátečním úspěchu Twilightu dlouhá léta hrál v různých zajímavých nezávislácích, kde předvedl, co v něm věří (obdobně, jako se Dornan snažil po Padesáti odstínech šedi) a k superhrdinům se vrátil obloukem, když dostal příležitost být Batmanem. Vedle toho se Dornan také rozpovídal o tom, že v téhle fázi svojí kariéry začal být ambicióznější než v minulosti, což by také odpovídalo zájmu o komiksovou roli.

Dornan na sebe poprvé více upozornil ve fantasy seriálu Bylo nebylo v roce 2011. Ke slávě jej katapultovalo v roce 2015 Padesát odstínů šedi, kontroverzní erotická romance, k níž vznikla ještě dvě pokračování. Zajímavě se Jamie představil jako zabiják v psychologickém seriálu Pád, na filmovém poli k ambicióznějším kusům patřily Anthropoid, Synchronic, popřípadě již zmiňovaný Belfast. Ve snímku Barb a Star jedou do Vista del Mar Dornan potvrdil, že má vynikající komediální talent.

PS: Máte nějaký zajímavý tip na to, koho by mohl Dornan u Marvelu ztvárnit?

Foto: Universal

Zdroj: The New York Times

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest