The Matrix Resurrections: Nový teaser a plakát

The Matrix Resurrections: Nový teaser a plakát | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Keanu Reeves a Carrie-Anne Moss ani po letech nejsou o nic menší ikony, než byli v původní trilogii.

Pro spoustu fanoušků to může působit až neuvěřitelně, ale nový Matrix se skutečně blíží. The Matrix Resurrections uvidíme už 23. prosince. Na další velký trailer ještě bude čas, zatím je tu nový teaser a parádní plakát. Teaser nepřináší nové záběry, ale můžete se zaposlouchat do zajímavého komentáře, který hovoří o starém kódu a dalších provokativních zmínkách. Bude původní Matrix v novém filmu jakousi starou relikvií? Uvidíme.

No a pak je tu ještě parádní plakát se starými i novými postavami. Neo (Keanu Reeves) i Trinity (Carrie-Anne Moss) i po letech pořád vypadají jako ikony, ostatní figury jako by právě vystoupily z módní přehlídky. Starý Matrix dovedl udávat trendy, tak jsem zvědavý, zda se to zdaří i tomu novému. A co znamená nápis „zpátky ke zdroji“?

The Matrix Resurrections je pokračováním příběhu ustanoveném v prvním Matrixu. Znovu se v něm scházejí Keanu Reeves a Carrie-Anne Moss jako filmové ikony Neo a Trinity. Jejich příběh se rozšiřuje, vrací se do Matrixu, tentokrát dokonce ještě hlouběji do králičí nory. Nové dobrodružství, z něhož zůstává rozum stát, bude mít akci epických rozměrů a je zasazené do povědomého, nicméně ještě provokativnějšího světa, kde je realita ještě subjektivnější než kdykoliv předtím a vše, co musíte udělat pro to, abyste dokázali vidět pravdu, je osvobodit vaší mysli.

Dvacet let po prvním filmu se vrací série, jež pomáhala definovat popkulturu přelomu století, aby pokračovala v původním filmu a rozšiřovala jej. The Matrix zůstává v obecném povědomí jako snímek, který změnil náš pohled na film i realitu jako takovou. Spolu se svojí přelomovou akcí a vizuálními efekty pomáhal prošlapat cestu pro filmy, jež následovaly.

The Matrix Resurrections režíruje Lana Wachowski. V hlavních rolích Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas, Daniel Bernhardt, Christina Ricci nebo Telma Hopkins. Datum české premiéry je stanovené na 23.12. 2021.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 2

The Matrix Resurrections: Nový teaser a plakát | Fandíme filmu The Matrix Resurrections: Nový teaser a plakát | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest