Spider-Man: Bez domova je podle Toma Hollanda temný, smutný a brutální

Spider-Man: Bez domova je podle Toma Hollanda temný, smutný a brutální | Fandíme filmu
Marvel
Konečně dorazí nový trailer, známe podrobnosti o vztahu Petera s Doctorem Strangem a možná i délku filmu. 

Čekání je u konce. Po týdnech spekulací bude definitivně uvedený nový trailer pro Spider-Mana: Bez domova. Trailer bude zveřejněný s velkou pompou na speciální fanouškovské akci v kině v Los Angeles. Speciální akce proběhne v noci z úterý na středu, takže ve středu pro vás budeme mít přichystané podrobnosti. Zpočátku můžeme počítat minimálně se slovním popisem od přítomných fanoušků, následně bude trailer jistě k dispozici i široké veřejnosti, zvlášť když se blíží premiéra dalšího filmu studia Sony - Krotitelů duchů: Odkazu. Speciální spidermanovská akce slibuje velká překvapení a prezentovaný materiál by měl mít přes osm minut, tudíž lze očekávat, že krom traileru budou uveřejněny i nějaké klipy.  

Těžko říct, jaká budou ona slibovaná “překvapení”, nicméně fanoušci doufají, že se koprodukující studia Marvel a Sony konečně přestanou tvářit, že ve filmu nevystupují Tobey Maguire a Andrew Garfield v rolích dalších Spider-Manů. Garfield nedávno na premiéře muzikálu Tick Tick Boom namísto obligátního zapírání zvolil poněkud diplomatičtější “uvidíme”. Aktuální představitel Spider-Mana Tom Holland se také málem podřekl, když v rozhovoru pro Games Radar o chystaném snímku řekl, že se v něm “sejdou tři generace”. Následně se snažil celou věc zamluvit s tím, že vlastně myslel záporáky ze tří dosavadních generací filmů, ale to už mu věřil málokdo...  

V rozhovoru pro magazín Holland dál mluvil o tom, že diváci nejspíš budou překvapení tím, v jakém duchu se snímek ponese. Spider-Man: Bez domova podle něj bude temný, smutný a hodně nás zasáhne. Naše oblíbené postavy si projdou peklem. Peter Parker se vždy snaží být pozitivní, vždy se snaží všechno napravit. Tentokrát ale má pocit, že stojí proti něčemu, na co mu síly nestačí. Podle kusů filmu, které už měl Holland možnost vidět, se domnívá, že jde o nejlepší práci jeho kariéry a nejlepšího Spider-Mana, co byl kdy natočený. Fanoušci podle něj vůbec nejsou připravení na to, co se na ně žene a snímek pro ně bude brutální.  

Spider-Manův pocit, že situaci nezvládá, by mohl pramenit také z toho, že tentokrát nemá tradičního mentora. Tím byl nejprve Tony Stark, následně úlohu převzali Tonyho virtuální odkaz, Nick Fury a do určité míry vlastně i padouch Mysterio. V nejnovějším snímku by zdánlivě měl plnit tuhle úlohu Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), ale podle Toma jsou oba dva spíš kolegové. Doctor Strange na vlastní oči viděl, co Peter dovede a chová se k němu jako k sobě rovnému. Během filmu jejich vzájemný vztah dostane zásadní trhliny. Možná z nich nebudou vyloženě nepřátelé, ale rozhodně mezi nimi nepanuje vztah přátelský.  

PS: Podle údajného úniku z americké sítě kin Regal by snímek měl mít 2 hodiny a 49 minut. Níže si můžete pustit nejnovější upoutávku, kde opět můžete vidět několik vteřin materiálu, co dosud nebyl uveřejněný.  

Po událostech předchozího filmu se prokáže že Spider-Man (Tom Holland) nezavraždil Mysteria. Zároveň ale stále platí, že všichni znají jeho skutečnou totožnost, což Peterovi extrémně komplikuje život. Rozhodne se tedy navštívit Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a požádat jej o seslání zaklínadla, které by tuhle informaci vymazalo ze světa. Strange svolí, i když jej Wong (Benedict Wong) varuje, že je to příliš nebezpečné. Peter po celou dobu sesílání kouzla Doktora ruší, protože nechce, aby paměť byla vymazána i jeho bližním. To Strangeovi rozhodí koncentraci, něco se pokazí a do Peterova světa skrz trhlinu v časoprostoru vstupují záporáci ze starších filmů, kde Spider-Mana představovali Tobey Maguire a Andrew Garfield. Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Foto: Marvel

Zdroje: Sean O'Connell, MCU Scoops, Regal, Games Radar I, II, III, Andrew Garfield

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest