Star Wars: Další film údajně natočí režisérka Eternals

Star Wars: Další film údajně natočí režisérka Eternals | Fandíme filmu
Lucasfilm
Je v režisérce Chloe Zhao silná Síla? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Poslední dobou se velká řada zpráv z méně prověřených zdrojů vzápětí potvrdila, v tomhle případě to vypadá, že se u One Take News měli chybné informace. Alespoň to tvrdí lety prověřený The Hollywood Reporter. Ten trvá na tom, že Zhao Feigeho Star Wars film točit nebude. 

Původní zpráva z 9. 11.: Sotva jsme se dozvěděli, že Star Wars film Rogue Squadron se odsouvá na neurčito, máme tu čilou aktivitu kolem dalšího projektu z předaleké Galaxie. Zhruba dva roky se ví, že šéf Marvelu Kevin Feige chystá jako producent film ze světa Star Wars. O filmu jsme měli jen minimum informací a Feige vždy o projektu odmítal mluvit. Známo bylo pouze to, že scénář píše Michael Waldron, scenárista Lokiho a Doctora Strange 2. Teď údajně známe režisérku.

Server One Take News přišel s tvrzením, že snímek natočí Chloe Zhao, oscarová autorka Eternals. V tuhle chvíli tvrzení nepotvrdil žádný další zdroj. Dále se tedy můžeme opírat maximálně o interview, které Zhao nedávno poskytla serveru Empire. Magazín se jí zeptal, zda existuje možnost, že by točila Star Wars. Režisérka odpověděla: „Musím si dávat velký pozor na to, co řeknu (smích). Ano, řekněme, že [předaleká Galaxie] je svět pro který mám hodně velkou slabost, protože byl důležitou součástí mého dosavadního života.“ V několika dalších rozhovorech Zhao taktéž mluvila o tom, jakou by pro ní bylo poctou, kdyby mohla točit Star Wars, popřípadě, že s Kevinem Feigem by spolupracovala naprosto na čemkoliv.

Těžko říct, zda má One Take News opravdu nějaké zákulisní info, anebo to prostě riskli s divokou kachnou v momentě, kdy Zhao poskytla své dvojznačné interview pro Empire. Ze zákulisí Eternals se dříve proslýchalo, že mezi režisérkou a Marvelem docházelo k tvůrčím neshodám, tak teď babo raď, jak tahle zvěst do celé rovnice zapadá. Budeme každopádně vyhlížet, zda se k tomuto tvrzení vyjádří kdokoliv další – Lucasfilm, Feige, Zhao nebo alespoň některý z renomovaných hollyoodských zpravodajů.

Foto je ilustrační - Lucasfilm

Zdroje: Empire, One Take News

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest