The Double Hour: Psychothriller s božskou Marilyn

The Double Hour: Psychothriller s božskou Marilyn | Fandíme filmu
Michelle Williams a Joel Edgerton se představí v remaku zajímavého italského snímku z roku 2009.

Velmi lákavě vypadá obsazení plánovaného psychologické thrilleru / dramatu The Double Hour, v němž se představí půvabná blondýnka Michelle Williams a sympaťák Joel Edgerton. Jedná se o předělávku italského snímku režiséra Giuseppe Capotondiho z roku 2009, který není vůbec špatným počinem. Pravda, v druhé polovině kýčovitý a schematický veletoč trošku pokazí dojem z jinak kvalitně odvedené práce, ale pořád to stojí za vidění. Příběh vypráví o dvojici lidí, kteří se právě seznámili a cítí silné souznění. Energický a nadějný vztah ovšem naruší loupež v domě, kde by čerstvě zamilovaný pár rád strávil příjemný večer. Bohužel, dojde k tragédii a situace se dramaticky změní. Režírovat bude Joshua Marston (Maria milostiplná, Krevní odpuštění), jenž se rovněž postará o přepis scénáře. Projekt momentálně hledá finanční podporu na filmovém festivalu ve francouzském Cannes.

Edgerton v současné době natáčí problémy pronásledovaný western Jane Got a Gun, kde by měl zazářit po boku Natalie Portman a Ewana McGregora. Navíc jej můžete spatřit v roli Toma Buchanana v Luhrmannově vizuálně přepálené adaptaci Velkého Gatsbyho (čerstvá recenze ZDE). Oproti tomu rodačka z Montany byla nedávno viděna v Raimiho Mocném vládci Oz a "pošilhává" po angažmá v dramatu Johna Wellse Chef.

Pro představuju se podívejte na trailer k původnímu filmu z roku 2009. V České republice byl promítán v Karlových Varech (MFF KV) pod názvem Dvojitá hodina, ale lze dohledat i označení Dvojitý čas.

Dvojitý čas (2009) - Trailer

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu