Nezvratný osud: Vynalézavá smrt se vrací k lovu těch, kteří jí unikají

Nezvratný osud: Vynalézavá smrt se vrací k lovu těch, kteří jí unikají | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit další 1 obrázek
Oblíbená hororová série plná obskurních způsobů smrti, se znovu hlásí o slovo.

Magazín Deadline informuje, že už šestý díl série Nezvratný osud (Final Destination) píše Lori Evans Taylor. Ta se nedávno umístila na tzv. Black Listu, výročně zveřejňovaném seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů. Konkrétně byla oceněna za scénář Bed Rest (Klid na lůžku), který připomíná Hitchcockovo Okno do dvora, či Pod povrchem a pojednává o izolované těhotné ženě, jež je upoutána na lůžko. Námět se nakonec dočká zfilmování, přímo v režii samotné Taylor.

Série Nezvratný osud začala v roce 2000. První snímek pojednával o skupině přátel, kteří díky věštecké vizi jednoho z nich uniknou jisté smrti. Jak už ale napovídá název, osudu prostě neutečete, a tak se všichni postupně dostávají do stále nebezpečnějších a nebezpečnějších situací, které se snaží napravit předchozí „chybu“ v přirozeném řádu věcí. To ústí v celou řadu extrémně vynalézavých smrtících „nehod“, jakých se následně fanoušci mohli nabažit ještě ve čtyřech pokračováních.

V roce 2019 byli najatí scenáristé Patrick Melton a Marcus Dunstan (série Saw, Piraňa 3DD), aby připravili šestý film. Film měl být zasazený do prostředí záchranářů, kde se medici či hasiči s neuvěřitelnými úniky smrti i v reálném životě setkávají relativně často. Prostředí tedy určitě bylo pro příběh ve stylu Final Destination zralé. Nicméně nevíme, zda Lori Evans Taylor z dřívějšího scénáře bude vycházet, nebo začíná znovu od nuly. Dříve se také hovořilo o tom, že nepůjde o čisté pokračování, ani o kompletní restart. Ani v tomto ohledu není zřejmé, zda to pořád platí, nebo se cokoliv změnilo.

Foto je ilustrační: Nezvratný osud (2000)

Zdroj: Deadline

Nezvratný osud

16.03.2000 | USA
Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Nezvratný osud: Vynalézavá smrt se vrací k lovu těch, kteří jí unikají | Fandíme filmu Nezvratný osud: Vynalézavá smrt se vrací k lovu těch, kteří jí unikají | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu