World War Hulk: U Marvelu údajně vzniká velký film s Hulkem

World War Hulk: U Marvelu údajně vzniká velký film s Hulkem | Fandíme filmu
Disney/Marvel
Zelený obr měl svůj samostatný film naposledy v roce 2008. Tehdy ještě s Edwardem Nortonem. Dočká se i Mark Ruffalo?

Zákulisní hollywoodské zvěsti mají tu nešťastnou vlastnost, že nikdy nevíte, kdy jim můžete věřit. Ale právě sledováním podobné šuškandy se můžete dozvědět spoustu zajímavých věcí předem, jako když takto bylo nedávno s předstihem odhaleno, kdo bude hrát Adama Warlocka, a proto se neoficiální zvěsti fanouškům zkrátka vyplatí sledovat.

Ta nejnovější přichází od serveru The Geeks World Wide, který měl v minulosti celkem slušné výsledky, ale pak se na nějaký čas s exkluzivními zprávami odmlčel. Teď tvrdí, že Marvel chystá snímek World War Hulk.

V komiksech je World War Hulk příběh, který navazuje na Planet Hulk. V té je Hulk odeslaný do vesmíru, protože byl naprosto nezvladatelný. Když se vrátí zpátky na Zemi, chce se mstít. U Marvelu obvykle platí, že si z komiksových předloh bere pouze dílčí inspiraci a The Geeks World Wide spekulují, že v tomhle případě by „Hulkova světová válka“ mohla nabídnout příběh o tom, jak se spolu utká větší množství různých Hulků (ale v tomhle bodě jde opravdu pouze o teorii). Připomeňme, že Planet Hulk byla volně zadaptována ve snímku Thor: Ragnarok, kde Hulk skutečně žil nějakou dobu mimo Zemi.

O chystaném projektu se prakticky vůbec nic neví. Pouze to, že je aktuálně vyvíjený, že má přímo navazovat na seriál She-Hulk a že někdy v příštím roce už by se měl film začít natáčet. To by znamenalo, že k premiéře by mohlo dojít v roce 2023 nebo 2024.

Pokud sledujete zprávy z Marvelu dlouhodobě, tak si možná vzpomenete, že studio řadu let nemohlo natáčet samostatné filmy s Hulkem, kvůli složitým smluvním vztahům se studiem Universal. Proto Hulk dlouhodobě vystupoval pouze jako vedlejší postava v cizích filmech. Zhruba před dvěma lety se však objevil online rozhovor s produkčním manažerem z Marvel TV, který tvrdil, že Marvel práva na Hulka získal od Universalu zpátky. Tak třeba na tom něco bude…

Foto je ilustrační - Hulk

Zdroje: The Geeks World Wide, Ms. Lizzie Hill

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest