Hawkeye: V novém traileru se mladá hrdinka chlubí spoluprací s Avengers

Hawkeye: V novém traileru se mladá hrdinka chlubí spoluprací s Avengers | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Hailee Steinfeld a Jeremy Renner nás dál lákají ke svému vánočnímu dobrodružství. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Video se zhruba s týdenní prodlevou konečně objevilo v HD kvalitě:

Původní novinka z 20.10.: Neuplynula dlouhá doba a marvelovský Hawkeye je tu s další vánoční upoutávkou. Zatím se neobjevila v úplně nejvyšší kvalitě, ale to vůbec nevadí. I tak z ní dál jasně kouká, v jakém tónu se minisérie ponese. Vánoční atmosféra bude všudypřítomná, nadsázka je zjevná a Jeremy Renner umí naprosto skvěle hrát polohu „to si snad ze mě děláte srandu“. Hailee Steinfeld si vychutnává roli mladé lučištnice Kate Bishop, jež je viditelně odvařená z toho, že zná někoho z Avengers. K tomu Lucky the Pizza Dog, tepláková mafie a Hawkeyeovy rozmanité šípy. Tohle prostě zavání dobrou zábavou.

Disney+ a Marvel Studios vás zvou do New Yorku, do doby po „probliknutí“, na nečekané vánoční prázdniny s Hawkeyem. Bývalý Avenger Clint Barton má před sebou zdánlivě jednoduchý úkol: Být na Vánoce doma. Je to možné? Snad s pomocí Kate Bishop, dvaadvacetileté lučištnice, jež sní o tom, že se stane superhrdinkou. Oba dva jsou nucení spolupracovat, když stíny Bartonovy minulosti hrozí, že toho pokazí víc, než jen svátečního ducha.

V minisérii Hawkeye vystupuje Jeremy Renner jako titulární hrdina, který se spojí s další dobře známou lučištnicí z marvelovských komiksů, s Kate Bishop, ztvárněnou Hailee Steinfeld. Obsazení doplňují Vera Farmiga Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James a novicka Alaqua Cox jako Maya Lopez. Sérii dostal na starost Rhys Thomas a režíruje duo Bert and Bertie. Série startuje na streamovací službě Disney+ 24. listopadu 2021.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 2

Hawkeye: V novém traileru se mladá hrdinka chlubí spoluprací s Avengers | Fandíme filmu Hawkeye: V novém traileru se mladá hrdinka chlubí spoluprací s Avengers | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest