The Batman: Nový trailer představuje velkolepý příběh ztýraného superhrdiny

The Batman: Nový trailer představuje velkolepý příběh ztýraného superhrdiny | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si ve 4K trailer detektivního příběhu se zuřivým Robertem Pattinsonem.

V noci na dnešek proběhla velká komiksová přehlídka DC FanDome, kde se příznivcům Supermanova týmu představily všechny možné novinky od videoher, přes seriály až po filmy. Skutečně velkou pozornost sklidil The Batman, nový film o netopýřím muži, který s sebou na FanDome přivezl zbrusu nový trailer.

Ten mluví jednoznačně. Nové zpracování oblíbeného superhrdiny se nebrání komiksové inspiraci, ale zároveň se snímek tváří hodně hmatatelně. Nejsme v říši fantazie, ale ve světě lidí z masa a kostí. Batman (Robert Pattinson) je tu vykreslený jako muž, který dokáže zvládat extrémně nebezpečné situace díky tomu, že je zkrátka tak trochu vyšinutý. Se zločinem chce bojovat do roztrhání těla a jeho věrný komorník a mentor Alfred (Andy Serkis) má o mladého Bruce značné obavy.

Selina Kyle v podání Zoe Kravitz je přesně tak kočičí, jak by měla být. Riddler (Paul Dano) zatím zůstává skrytý ve stínech a je to především hybatel děje. A Penguin (Colin Farrell) tu vystupuje jako těžkotonážní mafián. Obecně to potom vypadá, že největší potíže budou Batmanovi dělat právě mafiáni, gangy a Riddlerův šílený plán.

The Batman v ukázkách vypadá hodně filmově. Některé komiksové snímky se snaží rozpohybovat políčka předlohy, jiné připomínají estetikou videohry a další jsou tak trochu bezpohlavní, kdy anonymní záběry spoléhají na to, že je oživí digitální efekty. Nic z toho není případ The Batmana. Matt Reeves točil biják s velkým B, snímek, který má filmové zrno, promyšlené kompozice, chytře si hraje se světlem a prostě ho chcete vidět na velkém plátně.

Přehrajte si trailer v parádním 4K:

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Foto: Warner Bros.

Galerie: 5

The Batman: Nový trailer představuje velkolepý příběh ztýraného superhrdiny | Fandíme filmu The Batman: Nový trailer představuje velkolepý příběh ztýraného superhrdiny | Fandíme filmu The Batman: Nový trailer představuje velkolepý příběh ztýraného superhrdiny | Fandíme filmu The Batman: Nový trailer představuje velkolepý příběh ztýraného superhrdiny | Fandíme filmu The Batman: Nový trailer představuje velkolepý příběh ztýraného superhrdiny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest