Eternals redefinují budoucnost Marvelu, jsou tu 3 nadupané nové upoutávky

Eternals redefinují budoucnost Marvelu, jsou tu 3 nadupané nové upoutávky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Podívejte se na skvělou akci a krásné vizuály, přečtěte si režisérčino vyjádření o tom, jak film změní náš pohled na svět Marvelu.

Marvel ve Spojených státech začal prodávat vstupenky na listopadovou premiéru svého sci-fi eposu Eternals. Při té příležitosti byly zveřejněné hned tři nové upoutávky, které vyloženě vibrují energií. Svět Eternalů je představený jako barvitý, prastaří polobozi jako netradiční éterické figury, jež jsou zároveň silně ovlivněny pozemšťany a lidstvím. Akční scény vypadají špičkově a rozmanitě, vizuál je bohatý a zdá se, že mytologie bude opravdu pestrá. Nové upoutávky si můžete přehrát níže, v galerii najdete čerstvě zveřejněné plakáty. Souběžně byl vydaný také nový rozhovor s režisérkou Chloe Zhao, který odhaluje řadu nových podrobností.

Před sedmi tisíci lety mocné božské bytosti z vesmíru, známé jako Celestiálové, stvořily Eternaly (Věčné) a pověřily je tím, aby chránili Zemi před Devianty, ale jinak nezasahovali do jejího vývoje. Po událostech Avengers: Endgame se však Devianti tajuplně vrátili a Eternalové tak jsou opět povolaní do zbraně.

Režisérka potvrdila, že film bude mít přes dvě a půl hodiny, což je dané tím, že děj pokrývá několik tisíc let, má velké množství postav a ještě nám představí mytologii spojenou s Eternaly. Snímek je poměrně samostatný, diváci před premiérou potřebují vědět vlastně jen to, že nedávno byla polovina lidské populace smazána z existence a vzápětí se znovu vrátila. Dopady na budoucnost filmového světa Marvelu však bude mít snímek zcela zásadní. Seznámíme se samotným počátkem marvelovského světa, poznáme Celestiály a během snímku pochopíme, jaký má Země vztah ke zbytku kosmu. Efekt na další Marvel filmy bude nezpochybnitelný a Eternalove redefinují vše, co jsme dosud o Marvel Cinematic Universe věděli.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích se objeví Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 4. listopadu 2021.

Foto: Marvel

Zdroje: Fandango

Galerie: 4

Eternals redefinují budoucnost Marvelu, jsou tu 3 nadupané nové upoutávky | Fandíme filmu Eternals redefinují budoucnost Marvelu, jsou tu 3 nadupané nové upoutávky | Fandíme filmu Eternals redefinují budoucnost Marvelu, jsou tu 3 nadupané nové upoutávky | Fandíme filmu Eternals redefinují budoucnost Marvelu, jsou tu 3 nadupané nové upoutávky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest