DC FanDome: Velká prezentace nových DC filmů přetéká hvězdnými hosty

DC FanDome: Velká prezentace nových DC filmů přetéká hvězdnými hosty | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Z bohatého seznamu hostů můžeme dovodit, které chystané DC filmy už brzy nabídnou trailer nebo alespoň čerstvé novinky.

Loňský ročník festivalu DC FanDome se podle většiny pozorovatelů povedl a společnost Warner Bros. asi také byla spokojená s tím, jaký zásah se jí v médiích a u veřejnosti podařilo vytvořit, protože letos se DC FanDome opakuje. Znovu tak vyroste virtuální aréna, v níž se během 16. října vystřídá celá řada tvůrců a hereckých osobností, kteří nám postupně představí nové komiksy, videohry, seriály a filmy, které DC chystá.

Nově byla zveřejněná krátká upoutávka, jež seznam osobností rekapitulujeme. Všechna jména můžete vidět v přiloženém videu, ale ze seznamu vybíráme alespoň několik nejzajímavějších, z nichž lze jasně odvodit, jaké projekty budou představeny

Matt Reeves a Robert Pattinson přivezou The Batmana a už z dřívějška je dané, že představí nový trailer. Jason Momoa je mezi hosty jednoznačně proto, aby prezentoval Aquamana 2. Ten už se točí hezkých pár týdnů, minimálně zákulisní video by nám tak tvůrci klidně mohli nabídnout. Nebude chybět Ezra Miller, představitel The Flashe. Snímek se točí už řadu měsíců. Můžeme doufat v první trailer? Prakticky to samé můžeme říct o Zachary Levim a Dwayneu Johnsonovi. Jak Shazam 2, tak Black Adam už mají dotočeno, takže i u těchto dvou snímků můžeme doufat alespoň v teaser.

J.J. Abrams chystá hned celou plejádu novinek, ať už jako spoluautor, nebo jako producent. Mohl by mluvit o novém Supermanovi, o Justice League Dark, Zatanně, Constantinovi nebo Madame X. James Gunn a John Cena představí blíže HBO sérii Peacemaker.

Herečka Leslie Grace, scenáristka Christina Hodson a režiséři Adil El Arbi a Bilall Fallah jednoznačně budou mluvit o Batgirl. Ava DuVernay představí komiksovou sérii Naomi. John Ridley připravuje film Static Shock. A nakonec jsou tu ještě Patty Jenkins, režisérka Wonder Woman, a Lynda Carter, představitelka Wonder Woman ze starých seriálů. Půjde v tomhle případě pouze o nějakou retrospektivu? Nebo představí nový projekt? Carter se v potitulkové scéně Wonder Woman 1984 představila jako legendární amazonka Asteria. Uvidíme ji snad ve Wonder Woman 3 nebo v chystaném spin-offu s Amazonkami? A přijíždějí dámy představit právě takovou novinku? To se dozvíme už příští týden.

Podklady a foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest