George Clooney a Brad Pitt v napínavém thrilleru od režiséra Spider-Mana

George Clooney a Brad Pitt v napínavém thrilleru od režiséra Spider-Mana | Fandíme filmu
Warner Bros.
Clooney a Pitt se moc dobře znají z Dannyho parťáků. Teď opět vystoupí spolu.

Režisér Jon Watts zaujal diváky festivalovkou Cop Car a od té doby točil vlastně jen Spider-Many. Do budoucna má pro Marvel připravit Fantastickou čtyřku, ale konečně před ním leží také nekomiksová budoucnost. Natočí zatím nepojmenovaný thriller.

O tom zatím víme jen tolik, že v něm vystupují dva specialisté na likvidaci problémů, kteří vždycky pracovali každý sám. Tentokrát byli nezávisle na sobě oba přidělení na stejný úkol. Kvůli tak vágní zápletce by asi nemělo prozatím o chystaném projektu smysl psát, kdyby v hlavních rolích nevystupovaly dvě superhvězdy.

A to rovnou superhvězdy nejvyššího kalibru – Brad Pitt a George Clooney. Ti se spolu moc dobře znají ze série Dannyho parťáků, teď opět dostanou příležitost stanout bok po boku. Pitt byl naposledy k vidění v silném roce 2019, kdy táhl sci-fi Ad Astra a dostal Oscara za Tenkrát v Hollywoodu. Clooney také naposledy zkusil sci-fi, v loňském Netflix filmu Půlnoční nebe.

Novinku do své distribuce zakoupila jiná streamovací společnost. Ve velké bitvě se o práva utkaly společnosti Sony, Lionsgate, Annapurna, MGM, Universal, Warner Bros, Apple, Netflix a Amazon. Nakonec vyhrál Apple, který se nicméně zavázal, že snímek před zařazením na svou streamovací službu nasadí ve velkém do kin. Podle magazínu Deadline, který zprávu přinesl, se obě herecké hvězdy vzdaly obří výplaty, právě výměnou za nasazení filmu do kin.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu