Mortal Kombat: Počítá se s vývojem dalších filmů a celým univerzem

Mortal Kombat: Počítá se s vývojem dalších filmů a celým univerzem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Neúspěšné filmy z kin mají šanci na pokračování díky streamu.

Magazín Variety nedávno přinesl článek o nasazování filmů do kin a na domácí video, kdy se primárně soustředil na Dunu režiséra Denise Villeneneuvea, který si stýská, že by jeho sci-fi měla být promítaná výhradně na plátně. Na přetřes přišlo i téma pokračování, zda vůbec může vzniknout, když jsou dopředu výsledky v pokladnách kin v ohrožení. Duně zatím na světlou budoucnost dávají naději první výsledky z mezinárodních kin, nicméně Variety hovoří také o tom že studio Warner Bros. určitě bere v potaz i výkon snímku na streamovací platformě HBO Max.

K tomu Variety dodává, že právě výsledky na HBO Max dopomohly k přípravě pokračování už i jiným filmům, jmenovitě Mortal Kombatu. Ten byl uvedený letos v dubnu do kin a na stream. V kinech film utržil 83 milionů, což není nijak oslnivý výsledek. Na druhou stranu na HBO Max jde letos podle měření společnosti Samba TV o nejúspěšnější film, jaký tam Warner nasadil (úspěchy dalších filmů na HBO Max jsme probírali v nedávném článku).

Magazín zmiňuje, že se chystají další „pokračování“ v rámci univerza Mortal Kombat. To naznačuje, že se aktuálně počítá alespoň se dvěma dalšími díly, tedy zřejmě s celou trilogií, již si vysnil scenárista Greg Russo. Zmínka o „univerzu“ potom naznačuje, že v případě diváckého zájmu by krom hlavní trilogie mohly vznikat třeba nejrůznější spin-offy. Russo nedávno vysvětloval, že zatímco první díl se odehrává před turnajem, druhý film měl být zaměřený na samotný turnaj Mortal Kombat a třetí na jeho následky. Další podrobnosti (například o tom, jaké další postavy se mají do budoucna představit), jsme rozebírali ve starším příspěvku.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest