Marvel začátkem listopadu představí fanouškům svoji další budoucnost

Marvel začátkem listopadu představí fanouškům svoji další budoucnost | Fandíme filmu
Marvel Studios
Disney plánuje velkou akci pro svoje diváky, novinky ze světa Star Wars či Marvelu nebudou chybět.

Studio Disney oznámilo, že 12. listopadu oslaví den Disney+, svojí streamovací služby, která právě v tento den před dvěma lety spustila provoz a letos se ve stejném termínu rozšíří do dalších regionů. Ve střední Evropě si bohužel počkáme až do příštího roku, i tak se ale fanoušci Disneyho značek mohou těšit, protože nás čeká odhalení novinek.

V daný den se dočká streamovací premiéra snímek Shang-Chi a legenda o deseti prstenech. Kromě toho bude připravený také nový speciál, který oslaví dosavadní marvelovské série pro Disney+ a nabídne fanouškům výhled do budoucnosti. Co to pro nás může znamenat? Obecně Disney během oslav přinese „žhavé novinky, první obrázky, nové trailery, exkluzivní klipy a vystoupení tvůrců a hvězd“. Můžeme předpokládat, že to samé platí i pro Marvel. Tím pádem se snad můžeme těšit na to, že šéf studia Kevin Feige spolu se superhrdinskými představiteli během prezentace bude postupně odhalovat, na co se marvelovští fanoušci mohou v budoucnu na Disney+ těšit.

Co lze očekávat? V daný den bude zbývat 12 dní do premiéry Hawkeye. Dávalo by smysl, pokud by Jeremy Renner a Hailee Steinfeld představili finální trailer, film o filmu nebo klipy. V té době už Marvel bude mít v rukou záběry ze sérii Ms. Marvel, Moon Knight, She-Hulk a Secret Invasion. Kterákoliv z nich může v daný den zveřejnit svůj první trailer! Můžeme se také dočkat čerstvých novinek (castingových zpráv, prvních výtvarných návrhů…) pro série Ironheart nebo Armor Wars, stejně jako pro vánoční speciál The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Dále víme, že Marvel chystá 2. řadu Lokiho, minisérii z Wakandy, 2. řadu What If…?, halloweenský speciál na motivy komiksu Werewolf by Night, animáky s Grootem a sérii o postavě jménem Echo, jež se nám poprvé představí v Hawkeyeovi. Svou vlastní sérii by zřejmě také mohla dostat wakandská Okoye a závěr Shang-Chiho naznačoval, že vlastní show by mohla mít také organizace Ten Rings.

Dále Disney během svého svátečního dne uvede filmovou novinku Home Sweet Home Alone – soudobou variaci na vánoční klasiku Sám doma. Dále přijdou nové kraťasy se Simpsony, sněhulákem Olafem, Mickeym Mousem nebo postavami z filmu Luca. Seriál The World According to Jeff Goldblum přinese nové epizody, odstartuje seriálové drama Dopesick s Michaelem Keatonem. A na novou sérii The Book of Boba Fett bude lákat nový speciál, jenž bude pojednávat o antihrdinově dosavadní filmové historii.

Foto: Marvel Studios

Zdroj: The Walt Disney Company

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu