Expedice: Džungle – Chystá se pokračování

Expedice: Džungle – Chystá se pokračování | Fandíme filmu
Disney
Emily Blunt a Dwayne Johnson zamíří opět za dobrodružstvím.

Při pohledu z vnější se během pandemie strašně špatně rozhoduje, co byl hit a co neúspěch. Za běžných podmínek lze na základě předešlých zkušeností poměrně slušně tipovat, během nestabilních pandemických časů je jediným skutečně spolehlivým měřítkem pouze to, když se nějaký snímek dočká pokračování.

To se právě teď poštěstilo dobrodružné disneyovce Expedice: Džungle, kde se Dwayne Johnson a Emily Blunt vydávají do hlubin Amazonie za bájným stromem života. Snímek dosud utržil celosvětově v kinech 187 milionů dolarů. O přesných příjmech na platformě Disney+ nemáme podrobnosti, avšak čerstvě díky The Hollywood Reporteru vyšlo najevo alespoň to, že během úvodního víkendu snímek v prémiové sekci Disney+ utržil přes 30 milionů dolarů (Black Widow za stejné období zvládla zhruba dvojnásobek, u jiných Disney+ premiér údaje k dispozici nejsou).

Johnson a Blunt se vracejí v hlavních rolích, Jaume Collet-Serra má opět režírovat a scénář aktuálně píše Michael Green, jenž se podílel také na Loganovi či Vraždě v Orient expresu. První snímek skončil v momentě, kdy se z Johnsonova Franka stává smrtelník a dvojice společně míří za dalšími dobrodružstvími. Už v minulosti přitom bylo naznačeno, že pokud by nějaká pokračování vznikla, mohli bychom se vydat na další exotické veletoky.

Foto: Disney

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest