Avengers 5: Na novém složení týmu se v Marvelu pracuje

Avengers 5: Na novém složení týmu se v Marvelu pracuje | Fandíme filmu
Marvel
Šéf Marvelu dumá nad podstatou, složením a logistických otázkách Avengers.

Nedávno šéf Marvelu Kevin Feige hovořil před novináři o tom, že na Avengers 5 si budou muset fanoušci ještě nějaký ten čas počkat. V rozhovoru pro Cinemablend se nicméně k tématu ještě vrátil a tentokrát byla řeč o novém složení týmu. Když se jej reportér dotázal, Kevin odpověděl:

To je skvělá otázka. A domnívám se, že uvidíte, jak se tou otázkou zaobíráme. Lidé přímo v rámci filmového univerza Marvelu se ptají na to samé. Po Endgame je Tony ze hry, Steve Rogers je ze hry a Sam Wilson je samozřejmě nový Captain America. Ale co to znamená být Avenger? Existuje nějaké jádro týmu? Kdo jej vede? Kdo jej financuje? Přesně tyhle témata budou předmětem mnoha aktuálních filmů. Pokud ne hlavním tématem, tak alespoň otázkou na pozadí.“

Naposledy, když Avengers měli nějakou strukturu, tak je vedla Black Widow a zdálo se, že mezi členy se řadí War Machine, potenciálně zbytky Strážců Galaxie. Základnu a vybavení týmu platila Pepper Potts, manažerka Stark Industries. Po porážce Thanose je však Black Widow mrtvá, Strážci ve vesmíru a základna zničená. V The Falcon and The Winter Soldier to vypadalo, že War Machine je zpátky v armádě a Sam Wilson se tvářil, že momentálně poblíž nejsou žádní Avengers, kteří by jej mohli zaměstnávat (myšleno časově i finančně). Když je teď novým Captainem Americou, bude na něm také případné vedení nových Avengers? A kdo se může vlastně přidat? Wanda Maximoff je na útěku, Peter Parker má dost vlastních starostí… Hrdinů je všude možně roztroušených spousta a postupně se představují další. Otázkou je zatím to, kdo je dá dohromady, kde a jak se budou shromažďovat a jaká hrozba je spojí.

Foto: Marvel

Zdroj: Cinemablend

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu