The Survivalist: John Malkovich je krutovládce apokalyptické pustiny – trailer

The Survivalist: John Malkovich je krutovládce apokalyptické pustiny – trailer | Fandíme filmu
Quiver Distribution
Zobrazit další 4 obrázky
Útok gangu do osamělý dům v pustině proběhne na pozadí pandemické katastrofy.

Snímek The Survivalist by nejspíš prošel éterem bez povšimnutí, kdyby si nepomáhal několika podpůrnými okolnosti. V zásadě jde o klasický akční střet čestného hrdiny s přesilou prohnilých útočníků. Ve prospěch laciné přestřelky však hraje zasazení děje do oblíbeného postapokalyptického prostředí, silně aktuální svázání apokalypsy s virovou pandemií a obsazení Johna Malkoviche do role hlavního záporáka.

Děj se odehrává rok a půl poté, co civilizace následkem virové pandemie padla. Mladá Sarah je proti nákaze imunní a prchá před nebezpečným vůdcem gangu Aaronem, který se ji snaží ulovit a získat její krev. Pomocnou ruku Sarah podá Ben, bývalý agent FBI, jenž žije sám na osamělé farmě.

V traileru snímek připomíná prvního Šíleného Maxe, jenž byl ještě extrémně nízkorozpočtový, ve směsi se Strašáky, tedy klasickým thrillerem o násilné invazi útočníků do domácnosti od Sama Peckinpaha. Sarah ztvárnila Ruby Modine (dcera Matthew Modina), známá z hororových snímků Všechno nejhorší či ze seriálu Shameless. Bena představuje Jonathan Rhys Meyers (Alexander Veliký, Match Point – Hra osudu, Mission: Impossible III, Tudorovci, Vikingové) a Johna Malkoviche snad není třeba představovat.

Snímek natočil Jon Keeyes (Rogue Hostage) a uvedení na VOD je naplánované na 1. října 2021.

Podklady a foto: Quiver Distribution

Galerie: 5

The Survivalist: John Malkovich je krutovládce apokalyptické pustiny – trailer | Fandíme filmu The Survivalist: John Malkovich je krutovládce apokalyptické pustiny – trailer | Fandíme filmu The Survivalist: John Malkovich je krutovládce apokalyptické pustiny – trailer | Fandíme filmu The Survivalist: John Malkovich je krutovládce apokalyptické pustiny – trailer | Fandíme filmu The Survivalist: John Malkovich je krutovládce apokalyptické pustiny – trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu