Venom: Tom Hardy už plánuje trojku

Venom: Tom Hardy už plánuje trojku | Fandíme filmu
Sony Pictures
Bude premiéra dvojky opět odsunuta? Tom Hardy se chce setkat se Spider-Manem.

Kolem Venoma je v posledních dnech živo. Dočkali jsme se nového traileru pro Venom 2: Carnage přichází a v zahraničí se spekuluje o tom, zda nedojde k dalšímu odkladu premiéry. Film měl být původně uvedený loni na podzim, pak se kvůli pandemii odsouval na letošní červen a nakonec novinku uvidíme 16. září. To platí pro Evropu, v USA jde film do kin o týden později. V Austrálii a na Novém Zélandu byl nicméně před pár dny film odložený na 14. října. Fanoušci tak hned začali spekulovat o tom, zda to neznamená další odsun filmu po celém světě. Zatím vše nicméně nasvědčuje tomu, že jakékoliv hýbání termíny je pouze lokální záležitost odvislá od místní covidové situace. Austrálie je na vzestupu, tak je tamější distributor opatrný. U nás to zatím na odkládání nevypadá.

Nedávno se také hovořilo o tom, že je Tom Hardy pod dvojkou podepsaný jako spoluautor. U jednoho pokračování to však nekončí. V rozhovoru pro Esquire Hardy uvedl, že už přemýšlí také o třetím filmu. Podle jeho názoru totiž bylo potřeba dvojku a trojku naplánovat současně. Trojka sice nebude schválena, pokud dvojka nezaznamená úspěch, nicméně studio je podle něj zatím s dvojkou opravdu spokojené, takže šance jsou vysoké.

Hardy byl také dotázaný na to, zda by chtěl, aby se jeho Eddie Brock setkal s Peterem Parkerem. Hardy připouští, že je takové možnosti otevřený a snaží se jí podporovat, protože ji považuje za velkou příležitost. Nezávisí to rozhodně pouze na něm a bude potřeba řady složitých jednání, pokud někdy k něčemu takovému má dojít, ale pokud budou jak v Marvelu tak Sony spojení nakloněni, tak nevidí důvod, proč by se postavy potkat nemohly. Rozhodně setkání vnímá jako ideální cíl.

Od událostí Venoma uplynul více než rok. Investigativní novinář Eddie Brock má co dělat, aby se vypořádal se společným životem s mimozemským symbiontem Venomem, který mu dopřává nadlidské síly, díky nimž může být smrtícím mstitelem. Skrze rozhovory se sériovým zabijákem Cletusem Kasadym se Brock snaží zachránit svoji novinářskou kariéru. Kasady se však stává hostitelem symbionta Carnage a po nezdařilé popravě prchá z vězení.

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum premiéry je stanovené na 16. 9. 2021.

Zdroje: Esquire, ComicBook.com

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest