John Wick 4 dál a dál posiluje už tak impozantní obsazení

John Wick 4 dál a dál posiluje už tak impozantní obsazení | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Ostřílený tvrďák naskočil na palubu.

John Wick začínal jako nenápadná akční mlátička a střílečka. Svým poctivým zpracováním si snímek získal oddané zástupy fanoušků a tržby film od filmu rostou. Pro sérii tak už dnes není nejmenší problém nalákat na palubu prakticky kohokoliv si zamane. Krom nepostradatelného Keanu Reevese v hlavní roli v nejnovějším filmu vystoupí Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon a Ian McShane jako Winston, které v dosud neodhalených rolích doplňují Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson.

Nicméně nekončíme. Je tu další sympatická posila, kterou je známý drsňák Clancy Brown. Režisér Chad Stahelski o něm řekl: „Byl jsem Clancyho fandou tak dlouho, jak mi jen paměť sahá. Je mi ctí, že je součástí projektu. Bude skvělým přírůstkem světa Johna Wicka!“ Clency léta ztvárňuje postavy drsňáků. Poprvé jej většina diváků zaznamenala jako padoucha Kurgana v Highlanderovi, zahrál si v Modré oceli Kathryn Bigelow, ztvárnil dozorce ve Vykoupení z věznice Shawshank, seržanta v Hvězdné pěchotě, Blackhanda ve Warcraftu nebo Surtura v Thorovi: Ragnarok. Brzy bude hlavním antagonistou poslední série Dextera. S tvrďáky má prostě zkušenosti a jednoho takového si jistě střihne i v Johnu Wickovi 4.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon a Ian McShane jako Winston. Nově byli zatím obsazeni Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 27. 5. 2022.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

John Wick 4 dál a dál posiluje už tak impozantní obsazení | Fandíme filmu John Wick 4 dál a dál posiluje už tak impozantní obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu