Krotitelé duchů: Odkaz – Nový trailer láká na silnou dobrodružnou atmosféru

Krotitelé duchů: Odkaz – Nový trailer láká na silnou dobrodružnou atmosféru | Fandíme filmu
Sony Pictures
Po řadě odkladů bychom se na podzim konečně měli dočkat nových Ghostbusters, kteří hodně sázejí na klasiku.

Po tom, co během uzávěry kin bylo v trailerovém světě celkem mrtvo, si opět zvykáme na to, že týden co týden dostáváme čerstvé upoutávky pro ty nejočekávanější hollywoodské velkofilmy. Tenhle týden byli na řadě Krotitelé duchů: Odkaz, přímé pokračování populárních dvou filmů z konce 80. let.

Upoutávka představuje hlavní hrdiny a zavádí je do městečka, kde chudé matce se dvěma dětmi dědeček zanechal starý polorozpadlý statek. Děda ale býval členem Krotitelů duchů, a tak na vnoučata v domě čeká řada zajímavých udělátek. Ty se budou hodit, když z nedalekého dolu začnou proudit duchové a vůbec nadpřirozené zlé síly.

Trailer má silnou dobrodružnou atmosféru, spoléhá na klasické rozmáchlé vypravěčství a nostalgii. Hodně dává vzpomenout na klasické filmy od Amblinu 80. let, na práci Stevena Spielberga. Vypadá to, že snímek bude dost akční, aniž by při tom nějak zásadně podvracel ducha původních filmů. Tak snad nás čeká příjemné dobrodružství.

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. V hlavních rolích Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Annie Potts. Datum premiéry bylo stanoveno na 10. listopadu 2021.

Podklady a foto: Sony

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest