Fantastická zvířata 3: První podrobnosti o zápletce filmu

Fantastická zvířata 3: První podrobnosti o zápletce filmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
S jednou klíčovou postavou to možná bude jinak, než si myslíte. A co plánuje čaroděj Grindelwald?

Třetí část Fantastických zvířat se do kin dostane prakticky přesně za rok, o snímku tak zatím víme naprosté minimum. Přinejmenším tedy oficiálně. Aktuálně na internet unikly jisté zákulisní podrobnosti o ději filmu, které přinesly poměrně spolehlivé zdroje – server The Illuminerdi a insider ViewerAnon. Alespoň část informací pochází z testovacích projekcí, jež studio uspořádalo, aby si po dokončení natáčení ověřilo, co u diváků funguje a na co se mají filmaři ve střižně a při dotáčkách zaměřit. Mějte tedy na paměti, že i v případě, kdy by uniklé informace byly momentálně naprosto přesné, do premiéry se ještě snímek může změnit. I tak samozřejmě čtěte pouze na vlastní nebezpečí, následující řádky mohou obsahovat spoilery!

Na konci druhého dílu série se ukázalo, že je Credence (Ezra Miller) Aurelius Brumbál, dlouho ztracený bratr Albuse (Jude Law) a Aberfotha. Podle The Illuminerdi se však mají věci trochu jinak. Credence není Albusův bratr, ale synovec - Měl by to být syn Aberfotrha. Ten měl mít nemanželský poměr se ženou, která následně byla zapuzena.

ViewerAnon zprávu The Illuminerdi potvrzuje a dodává, že hlavní zápletkou filmu by měla být Grindelwaldova snaha o to, aby byl zvolený hlavou Mezinárodní konfederace čarodějů. Události z druhého filmu byly zřejmě v rámci čarodějné komunity zameteny pod koberec či zlehčeny. Brumbál s Mlokem (Eddie Redmayne) se snaží Grindelwalda zastavit. V momentálním sestřihu snímku údajně není nijak poukázáno na skutečnost, že Grindelwald změnil podobu (role byla mezi druhým a třetím filmem přeobsazena Madsem Mikkelsenem). Dříve se hodně mluvilo o tom, že by se část filmu měla odehrávat v Brazílii. To údajně v tuto chvíli neplatí. Hodně času má snímek trávit v Německu. Tina Goldstein (Katherine Waterston) má údajně jen minimum prostoru. Profesorka Eulalie Hicks (Jessica Williams) z čarodějnické školy Ilvermorny má patřit mezi hlavní postavy.

Na závěr ještě jednou opakuji, že i když zákulisní informace pocházejí ze slušných zdrojů, i tak mohou být nepřesné, popřípadě se věci do premiéry mohou změnit.

Fantastická zvířata 3 režíruje David Yates dle scénáře, který sepsali J.K. Rowling a Steve Kloves.V hlavních rolích se představí Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Jude Law, Alison Sudol, Dan Fogler, Jessica Williams, Callum Turner a Claudia Kim. Datum premiéry je předběžně stanovené na 15. července 2022.

Zdroje: VieverAnon I, II, III, IV, V, The Illuminerdi

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest