Rebel Moon: Nová sci-fi Zacka Snydera původně vznikla jako další Star Wars

Rebel Moon: Nová sci-fi Zacka Snydera původně vznikla jako další Star Wars | Fandíme filmu
Netflix
Snyder nás chtěl vzít na vlastní výpravu do světa Hvězdných válek. Zamítnutý námět zpracuje jako vlastní film.

Včera jsme vás informovali o nové sci-fi Rebel Moon, kterou chystá Zack Snyder pro Netflix. Zajímavostí je, že svoji novinku původně napsal jako Star Wars film. Zack The Hollywood Reporteru prozradil, že námět vznikl zhruba před deseti lety a měl nabídnout „dospělejší“ (dospělejší ze Snyderova pohledu - čili temnější a násilnější) pohled na svět George Lucase. Po tom, co celé studio Lucasfilm koupil Disney, už se jednání neposouvala nikam dál. Snyder se svým produkčním partnerem Ericem Newmanem (Narcos) zvažovali, že by látku proměnili v seriál, ale tenhle záměr se také nakonec nikam nepohnul.

Snímek měl být inspirovaný Akirou Kurasawou, měl plnit sny jedenáctiletého Zacka Snydera a podle toho, co režisér již dříve řekl v podcastu Happy Sad Confused, v něm neměly vystupovat žádné známé postavy. Látka se Snyderovi tak líbila, že ji po odmítnutí v Lucasfilmu očistil od úplně všech Star Wars elementů a přepracoval ji v samostatný příběh, který bude uvedený na Netflixu. Máme čekat velké sci-fi dobrodružství a záměrem je vybudovat celé univerzum.

Děj je zasazený na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie, kterou začnou ohrožovat armády tyranského regenta Balisaria. Kolonie vyšle mladou ženu s tajemnou minulostí na okolní planety, aby tam našla válečníky, kteří by byli ochotní se spolu s kolonií regentovi postavit. Scénář se Snyderem napsal Shay Hatten, natáčet se má v roce 2022.

Foto je ilustrační, Zack Snyder při natáčení Armády mrtvých (Netflix)

Zdroje: The Hollywood Reporter, Happy Sad Confused

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu