Here After: Romantická novinka o randění v posmrtném životě - trailer

Here After: Romantická novinka o randění v posmrtném životě - trailer | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
V nové romantické komedii musí zesnulý muž po smrti najít spřízněnou duši, aby mohl přejít "na druhou stranu". Pusťte si upoutávku

Nadcházející nová romantické komedie Here After, dříve známá také pod názvem Faraway Eyes, se představuje divákům v prvním traileru. Natočil ji americký filmař Harry Greenberger, který je zároveň i autorem scénáře. Po dramatu Staring at the Sun z roku 2017 je Here After Greenbergerovým druhým celovečerním filmem.

Komedie slibuje netradiční premisu s prvky temné fantasy. Hlavní postavou filmu je mladý herec Michael, který krátce po těžkém rozchodu zemře během autonehody. Následně se objeví v očistci pro nezadané jedince, kde se dozví, že si musí najít spřízněnou romantickou duši, pokud se chce dostat na druhou stranu posmrtného života. Problém je, že randění pro Michaela nikdy nebylo snadné v New Yorku ani zaživa a nyní je to ještě komplikovanější.

Ve filmů hrají například Andy Karl, Christina Ricci, Nora Arnezeder, Jackie Cruz či Michael Rispoli. Here After má datum premiéry stanovené na 23. 7., kdy se začne promítat ve vybraných amerických kinech a zároveň vyjde skrze VOD. Pravděpodobně právě skrze některou z forem digitální distribuce můžeme tuto novou komedii vyhlížet i u nás. Níže si můžete pustit zveřejněnou upoutávku.

Podklady, foto: Vertical Entertainment

Galerie: 2

Here After: Romantická novinka o randění v posmrtném životě - trailer | Fandíme filmu Here After: Romantická novinka o randění v posmrtném životě - trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu