Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe

Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Když škrtíte lidi pro peníze a nejste na to hrdí, nezbývá, než se stát akční figurkou pro malé kluky a jít zachránit svět.

Akční série G.I. Joe se po osmileté pauze vrací do kin. Tentokrát s filmem, který se teoreticky odehrává před dvěma dosavadními, ale zároveň také vlastně celou značku restartuje, protože se kompletně změnilo obsazení všech známých postav. Jak už napovídá název Snake Eyes: G.I. Joe Origins, novinka nám odhalí začátky maskovaného ninji Snake Eyes. Což je přesně úchylka současného komerčního Hollywoodu který má tendenci všechno rozpitvávat. Jako by hlavním poznávacím znamením Snake Eyes nebylo právě to, jak je tajuplný (obvykle nemluví a nikdy si nesundavá kuklu).

Ale budiž, snímek je tady, nezbývá než doufat, že se vydaří co nejlépe. První upoutávka mne osobně nechala naprosto chladným, ta druhá už přeci jen působí o něco lépe. Ano, pořád je to v zásadě generická akce, ale tentokrát se alespoň podařilo dát o něco větší důraz na ninja bojovníky, což je přeci jen element, který je na celém Snake Eyes nejvíc sexy. A k tomu druhý trailer hraje daleko větší důraz na Henryho Goldinga, představitele hlavní role. A vypadá to, že charisma herce, který prorazil v Šíleně bohatých Asiatech, by mohlo Snake Eyes: G.I. Joe Origins zachraňovat. Ale neříkejme hop, dokud nepřeskočíme. Premiéra této adaptace hračkářské figurky je v Česku stanovena na 22. července.

Snake Eyes se ve vlastním příběhu vydává na lov člověka, který zavraždil jeho otce. Proto cestuje do Japonska, kde trénuje u prastarého klanu Arashikage. Snake Eyes je původem akční figurka od hračkářské společnosti Hasbro. Ve filmech G.I. Joe a G.I. Joe: Odveta vystupuje jako černě oděný mlčenlivý ninja a člen elitního anti-teroristického týmu. Chystaný spin-off režiséra Roberta Schwentkeho bude jeho originem. Scénář napsal Evan Spiliotopoulos. Hlavní roli ztvárnil Henry Golding. Dále se ve filmu objevují Iko Uwais, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Steven Allerick a Samara Weaving. Česká premiéra je stanovena na 22.07.2021.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 10

Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins – V novém traileru vypadá ninja řežba podstatně lépe | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest