Armor Wars: Nová minisérie má nasytit hlad fanoušků po Iron Manovi

Armor Wars: Nová minisérie má nasytit hlad fanoušků po Iron Manovi | Fandíme filmu
Marvel Studios
Marvel má zároveň v zásobě 8000 dalších postav, které čekají na to, až budou divákům představeny.

Současný šéf Disneyho Bob Chapek vystoupil na virtuální konferenci Credit Suisse 23rd Annual Communications Conference. Na ní mluvil hodně o zábavních parcích a dalších tématech, které diváka ze střední Evropy příliš nevzruší. Ale několik zajímavých momentů se přeci jen objevilo.

Chapek byl dotázaný, zda se vrátí fanoušky oblíbený Iron Man. Na to Chapek odpovědě, že hlad po Iron Manovi fanouškům zasytí chystaná série Armor Wars s Donem Cheadlem. O té toho zatím víme jen velice málo. Rhodey se v minisérii bude vyrovnávat se smrtí svého přítele Tonyho a bude po světě nahánět uniklou Iron Manovu technologii, která se dostala do špatných rukou. Někteří fanoušci spekulují, že by tu technologii mohla po světě rozprodávat Sharon Carter (Emily VanCamp), která se v sérii The Falcon and The Winter Soldier dokázala infiltrovat do amerických bezpečnostních struktur.

Dále Chapek zmínil, že ačkoliv Disney nadále upřednostňuje kvalitu před kvantitou (což je upřímně řečeno dost diskutabilní tvrzení…), fanoušci se mohou těšit na nepřeberné množství dalších marvelovských postav. Marvel má ve svojí knihovně asi 8000 různých postav, z nichž diváci stále většinu neznají. Přitom platí, že na počátku většina světa neznala ani Iron Mana a teď je z něj jeden z nejpopulárnějších hrdinů, takže možnosti marvelovského katalogu jsou prakticky neomezené.

Foto: Marvel

Zdroj: The Mix

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest