Greenland: Poslední úkryt - Katastrofický biják dostane pokračování

Greenland: Poslední úkryt - Katastrofický biják dostane pokračování | Fandíme filmu
STX
Po unikání před kometou čeká Gerarda Butlera hledání nového domova v postapokalyptické pustině.

Snímek Greenland: Poslední úkryt byl v některých částech světa uvedený loni do kin, u nás se po pandemických kotrmelcích dostal až letos v dubnu na VOD a DVD. Gerard Butler si ve filmu zahrál tátu od rodiny, který se spolu s manželkou (Morena Baccarin) a synem vydává na nebezpečnou cestu, aby našli útočiště před obrovskou kometou rychle se blížící k Zemi. Města po celém světě ničí úlomky komety, panika narůstá a stejně tak povoluje vláda práva. Rodina se snaží před blížící se apokalypsou najít bezpečný úkryt.

Snímek měl průměrné recenze se známkou na Rotten Tomatoes na úrovni 6,3 z deseti. Recenzenti většinou chválili to, že je snímek překvapivě docela komorní a soustředí se víc na lidské drama, než na katastrofické výjevy. Ačkoliv byl snímek uvedený během pandemie, tak se mu díky nízkému rozpočtu (35 milionů dolarů), šikovnému nasazení do kin (tržby 52 milionů) a úspěchu na VOD nakonec podařilo vydělat dost na to, aby producenti projevili zájem o pokračování.

To se bude jmenovat Greenland: Migration. To bude pojednávat o tom, že rodina Garrityových musí opustit bezpečí bunkru v Grónsku a vydává se na cestu napříč zdecimovanou zamrzlou pustinou Evropy, aby se pokusila nalézt nový domov. V hlavních rolích se vracejí Gerard Butler a Morena Baccarin. Opět režíruje Ric Roman Waughn a scénář znovu napsal Chris Sparling. Natáčení začne v příštím roce.

Foto je ilustrační, z prvního snímku Greenland (STX)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu