Aquaman 2: Známe oficiální název filmu

Aquaman 2: Známe oficiální název filmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Nové jméno odhaluje, co na nás ve snímku čeká a kdo by mohl být záporákem.

Aquaman 2 se pustí do natáčení letos v létě. Režisér James Wan sdílel fotky z produkční schůzky. Fotografie neodhalily nic zásadního, dokonce ani to, kdo byl na schůzce dále přítomen. Tedy až na jednu věc. Obrázek prozrazuje název, jenž pokračování ponese! To jméno je Aquaman and the Lost Kingdom. Tedy Aquaman a ztracené království.

A dokonce už existuje teorie o tom, o jaké království se jedná. Už dříve jsme vás informovali o tom, že pracovní název projektu zní Necrus. A v komiksech je Necrus další podmořské království podobné Atlantidě. Daleko méně stabilní, temnější, vojenské. Vládne zde tyranský král Mongo. V komiksech často vystupuje jako nepřítel Atlantidy. Monga by mohl představovat Pilou Asbæk, dánský herec, jenž byl do filmu obsazený v dubnu a je dosud nejznámější pro roli Eurona Greyjoye ve Hře o trůny.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: James Wan

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu