She-Hulk: Mark Ruffalo na prvních fotkách

She-Hulk: Mark Ruffalo na prvních fotkách | Fandíme filmu
Marvel Studios
Hulk se pustil do natáčení, jsou tu fotky ze zákulisí.

Marvelovská minisérie She-Hulk se točí od první poloviny dubna v americké Atlantě. Zatím toho o sérii víme jen málo a také z natáčení proniklo na veřejnost naprosté minimum fotografií. Teď je kolekce několika momentek, které nasdílela herečka Anais Almonte. A společně s ní se v zákulisí nevyfotil nikdo jiný než Mark Ruffalo, představitel samotného Hulka / Bruce Bannera, jenž je minimálně v komiksové předloze bratrancem hlavní hrdinky Jennifer Walters (Tatiana Maslany), jež získá své schopnosti transfuzí krve od Bruce.

Anais Almonte je nepříliš známá herečka a dublérka a nevíme, jakou roli by mohla ve snímku ztvárnit. Je docela dobře možné, že má pouze nějaký štěk, popřípadě někoho zastupuje. Server The Ronin také před časem přišel se nepotvrzenou zprávou, podle které se k obsazení připojil komediální herec Jon Bass (Nebe s.r.o., Pobřežní hlídka). Nevíme, v jaké roli by to mělo být.

She-Hulk, alias Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers. V hlavní roli vystoupí Tatiana Maslany, kterou doplní Mark Ruffalo jako Hulk a Tim Roth jako Abomination. Chystanou minisérii připravuje scenáristka Jessica Gao a režisérky Kat Coiro a Anu Valia. Minisérie bude uvedená v roce 2022.

Zdroje: The Ronin

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest