Moon Knight: Temný hrdina Marvelu si vyhlédl novou herečku

Moon Knight: Temný hrdina Marvelu si vyhlédl novou herečku | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 1 obrázek
Marvel konečně potvrdil, že hlavní roli hraje Oscar Isaac.

Moon Knight je po WandaVision či Lokim další z řady minisérií, které pro nás Marvel chystá. Natáčí se v Budapešti, kam se štáb nastěhoval v dubnu a fanoušci tam čas od času potkávají v ulicích Oscara Isaaca a Ethana Hawka – představitele hlavního hrdiny a hlavního záporáka, kteří se spolu zjevně sčuchli a chodí společně po památkách nebo běhat.

Podle serveru The Ronin si série o temném hrdinovi, jenž po nocích loví v ulicích zlosyny, vyhlédla další hereckou posilu. Měla by jí být Dina Shihabi. Tu můžete znát ze seriálů Půjčovna masa nebo Jack Ryan. Také měla menší roli Nedy Kazemi v Daredevilovi. Zatím není oficiálně potvrzeno, zda herečka nabídku přijala, ani to, jakou roli by měla hrát.

Alespoň že už Marvel oficiálně potvrdil, že hlavní roli hraje Oscar Isaac. Všichni už to víme dlouhé měsíce, nicméně oficiálnímu potvrzení se studio z nějakého důvodu stále vyhýbalo. Teprve teď se na sociálních sítích objevila fotka s částí Oscarova obličeje a výtvarnými návrhy Moon Knighta, u které je připsáno „We are Moon Knight“ - Oscar Isaac. Věta „Jsme Moon Knight“ přitom odkazuje ke skutečnosti, že hrdina trpí disociativní poruchou identity, kdy se projevuje jako několik různých osobností. Což je motiv, jaký jsme zatím v žádném vysokoprofilovém komiksovém příběhu neviděli. Druhý sociální post ukazuje Isaaca a Hawkea v ulicích Budapešti.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

Zdroj: The Ronin

Galerie: 2

Moon Knight: Temný hrdina Marvelu si vyhlédl novou herečku | Fandíme filmu Moon Knight: Temný hrdina Marvelu si vyhlédl novou herečku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest