Klasický horor: Netflix přinese mix Slunovratu a Texaského masakru

Klasický horor: Netflix přinese mix Slunovratu a Texaského masakru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
V téhle strašidelné chaloupce se budou dít horší věci, než staré dobré sedání na lopatu. Pusťte si první teaser.

Netflix zveřejnil první teaser pro nový italský horor nazvaný jednoduše Klasický horor (Una classica storia dell'orrore, mezinárodně A Classic Horror Story). Teaser začíná záběrem na atypickou chalupu někde v divočině, v níž se dějí hodně nepěkné věci. Za zvuků veselé odrhovačky, která hraje z kazeťáku, nastupuje na scénu zahalená figura, připravená spustit proklatě ostrou past, zavěšenou jen pár centimetrů nad obličej bezbranné oběti, která je běsná strachy.

Ano, celé to skutečně působí jako „klasický horor“ a snímek se tak i s chutí prezentuje. Netflix píše: „Dětská písnička, opuštěný dům, pět cizinců. Vypadá to jako klasický horor, ale pak najednou...“ To zní celkem provokativně. Doufejme, že to není jen laciná vějička, ale opravdu pro nás snímek má nachystanou nějakou zajímavou subverzi žánru. Dále Netflix uvádí, že by stylově mělo jít o italskou variaci na Slunovrat, říznutou Texaským masakrem motorovou pilou. Slunovrat sázel na inteligentní zápletku, psychologizaci postav, pohanské rituály, hypnotizující atmosféru a krásný vizuál. Texaský masakr je o špíně, strachu z venkovanů, brutalitě a nezastavitelném zabijákovi. Tak uvidíme, co z té kombinace vyleze.

Snímek natočili Roberto De Feo a Paolo Strippoli, v hlavních rolích hrají Matilda Lutz, Will Merrick, Yuliia Sobol, Justin Korovkin, Peppino Mazzotta, Francesco Russo, Cristina Donadio a Alida Baldari Calabria. Matildu můžete znát z filmů Pomsta nebo Kruhy, kde hrála hlavní role, takže s hororem má zkušenosti. Will Merrick delší dobu vystupoval ve Skins nebo Dead Pixels. Netflix novinku uvede 14. července.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Klasický horor: Netflix přinese mix Slunovratu a Texaského masakru | Fandíme filmu Klasický horor: Netflix přinese mix Slunovratu a Texaského masakru | Fandíme filmu Klasický horor: Netflix přinese mix Slunovratu a Texaského masakru | Fandíme filmu Klasický horor: Netflix přinese mix Slunovratu a Texaského masakru | Fandíme filmu Klasický horor: Netflix přinese mix Slunovratu a Texaského masakru | Fandíme filmu Klasický horor: Netflix přinese mix Slunovratu a Texaského masakru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu