Loki: Scenárista Marvelu slíbil, že připraví nejlepší seriál všech dob

Loki: Scenárista Marvelu slíbil, že připraví nejlepší seriál všech dob | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
V nové upoutávce poznáváme postavu Owena Wilsona. Scenárista a režisérka se rozpovídali o tom, co nás v minisérii čeká.

Loki je nová napjatě očekávaná série od Marvelu, kterou připravuje scenárista Michael Waldron (seriál Rick a Morty). Důvěru Marvelu si získal v momentě, kdy do studia přišel a prostě jeho představitelům slíbil, že připraví nejlepší seriál všech dob. Navrhl bláznivé, rozmáchlé dobrodružství a šest epizod Lokiho bylo v tu ránu jeho.

V minisérii nicméně nevystupuje Loki (Tom Hiddleston), se kterým jsme strávili několik posledních let. Je to jeho varianta z paralelní časoprostorové linie, která ukradla během bitvy o New York Tesseract a teleportovala se pryč. Tenhle Loki se tedy zatím nevyvinul a nevykoupil. To podle režisérky Kate Herron (Sex Education) tvůrcům dalo prostor k tomu, aby v minisérii zkoumali, co nás ve skutečnosti činí dobrými nebo zlými.

Série začne tak, že Time Variance Authority, organizace pověřená ochranou linie času, zatne Lokiho a přiměje ho, aby jí pomohl napravit všechny časové neplechy, které během svého útěku s Tesseractem způsobil. Podle Waldrona Loki vždy zápolí se svojí vlastní identitou a Time Variant Authority má ze svojí podstaty možnost mu nastavit zrcadlo a donutit jej se popasovat s tím, kdo je a kdo měl být.

Obecně má TVA představit úplně nový kus marvelovského universa s úplně novými postavami. Nejvíc se přitom režisérka Herron těší na postavu Mobia. Mobius M. Mobius má za úkol na Lokiho dohlížet. Hraje ho Owen Wilson, který má podle Herron skvělou chemii s Tomem Hiddlestonem. Čerstvě byl zveřejněný nový klip, v němž můžete právě chemii mezi nesourodou dvojicí zakusit:

Minisérie začíná poté, co Loki během událostí Avengers: Endgame ukradl (už podruhé) Tesseract a uprchl. Zadrží jej Time Variance Authority, byrokratická organizace, jež existuje mimo čas a prostor. Loki se organizaci musí zpovídat ze svých zločinů proti posvátné linii času. Loki má na výběr: Buď se nechá vymazat z reality, anebo pomůže s polapením ještě větší hrozby. Režíruje Kate Herron, vrchním scenáristou je Michael Waldron. V hlavních rolích Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku a Richard E. Grant. Premiéra proběhne 11. června 2021.

Foto: Marvel

Zdroje: Entertainment Weekly I, II

Galerie: 3

Loki: Scenárista Marvelu slíbil, že připraví nejlepší seriál všech dob | Fandíme filmu Loki: Scenárista Marvelu slíbil, že připraví nejlepší seriál všech dob | Fandíme filmu Loki: Scenárista Marvelu slíbil, že připraví nejlepší seriál všech dob | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest