Zabijákova žena & bodyguard: Do akčního žánru se vrací poctivé devadesátky

Zabijákova žena & bodyguard: Do akčního žánru se vrací poctivé devadesátky | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si nový trailer akční komedie, v níž Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds a Salma Hayek tvoří nesourodou trojku parťáků.

Zabijákova žena & bodyguard, tak se nakonec v české distribuci bude jmenovat pokračování akční komedie Zabiják & bodyguard. V té si v roce 2017 Samuel L. Jackson a Ryan Reynolds zahráli nesourodou dvojku elitního nájemního vraha a jeho osobního strážce, jenž měl za úkol svého svěřence živého dopravit k soudní výpovědi. Po krku jim šel kdo mohl a ještě se oba pánové nemohli vystát, z čehož se filmaři snažili vytěžit humorné situace. A diváci si možná vesměs mysleli, že se to podařilo, protože snímek v kinech uspěl natolik, že vzniklo pokračování.

To čerstvě představuje nový trailer. Ten je hodně střižený ve stylu 90. let. A to nejen stylem humoru a akce, ale i hlubokým hlasem trailerového vypravěče, který už se v upoutávkách jen tak neslyší. Nové ukázce dominuje stále stejný ústřední motiv, jako té starší: Po minulém setkání se zabijákem Dariem Kincaidem je bodyguard Michael Bryce tak rozhozený, že chce na své řemeslo úplně zapomenout. Když se však Darius dostane do maléru, jeho manželka Sonia (Salma Hayek) rozhodně Michaela nenechá jen tak polehávat na pláži.

Snímek v traileru nepůsobí nijak převratně, ale bezproblémová oddechovka by z něj vylézt mohla. Antonio Banderas si roli záporáka zjevně užívá a ústřední trojka si také zablbla. Česká premiéra je stanovená na 15. 7., tak uvidíme, zda do té doby otevřou kina.

Nesourodá a extrémně nebezpečná dvojice, osobní strážce Michael Bryce (Ryan Reynolds) a zabiják Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), spolu plní další život ohrožující misi. Bez povolení a pod dozorem. K činům Bryce přiměje Dariova ještě prchlivější manželka, nechvalně proslulá mezinárodní podvodnice Sonia Kincaid (Salma Hayek). Dvojice nebezpečných chráněnců vytáčí Bryce k šílenství, nicméně trojka záhy zjišťuje, že jsou v tom až po uši a jsou to jediné, co stojí mezi Evropou a pomstychtivým a mocným šílencem (Antonio Banderas). Obsazení doplňují Tom Hopper, Frank Grillo, Morgan Freeman a Richard E. Grant. Režíruje opět Patrick Hughes, autor prvního filmu. České datum premiéry je stanoveno na 15. 7.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 6

Zabijákova žena & bodyguard: Do akčního žánru se vrací poctivé devadesátky | Fandíme filmu Zabijákova žena & bodyguard: Do akčního žánru se vrací poctivé devadesátky | Fandíme filmu Zabijákova žena & bodyguard: Do akčního žánru se vrací poctivé devadesátky | Fandíme filmu Zabijákova žena & bodyguard: Do akčního žánru se vrací poctivé devadesátky | Fandíme filmu Zabijákova žena & bodyguard: Do akčního žánru se vrací poctivé devadesátky | Fandíme filmu Zabijákova žena & bodyguard: Do akčního žánru se vrací poctivé devadesátky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest