The Protégé: Vražedkyně Maggie Q mstí Samuela L. Jacksona

The Protégé: Vražedkyně Maggie Q mstí Samuela L. Jacksona | Fandíme filmu
Millennium
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér dvou skvělých bondovek natočil novou akci ze světa zabijáků. Pusťte si upoutávku.

Režisér Martin Campbell patří k matadorům akčního žánru. Může se pochlubit tím, že dvakrát resuscitoval Jamese Bonda, spolu se snímky Zlaté oko a Casino Royale. Kariéru začínal seriálem Profesionálové a na triku má také Zorra s Antoniem Banderasem. Pravda, v posledních letech to až taková hitparáda nebyla (i když Stopy spravedlnosti s Jackiem Chanem nebyly hodnocené až tak špatně), ale teď je tu trailer, jenž naznačuje, že nějaké to vysoce hořlavé palivo ještě Martinovi v nádrži přeci jen zbylo.

Novinka se jmenuje The Protégé (zhruba Žákyně / Chráněnka) a vezme nás do světa zabijáků. V hlavní roli vystupuje Maggie Q, jenž má taktéž s akčním žánrem zkušenosti. Jednu z prvních rolí měla v Křižovatce smrti 2, vystupovala v Mission: Impossible 3 nebo Smrtonosné pasti 4, hrála seriálovou Nikitu. Ve filmu ztvárnila Annu, kterou jako malé dítě zachránil legendární zabiják Moody a vycvičil ji ve svém řemesle. Teď je z ní nejlepší nájemní vražedkyně světa. Moodyho hraje Samuel L. Jackson.

Moody byl pro Annu jako otec, který ji naučil úplně všechno, takže když je brutálně zavražděný, je hrdinka připravená jej pomstít. Při tom se zaplete s nevyzpytatelným zabijákem Rembrandtem. Ačkoliv jej Anna přitahuje, jejich vzájemné střety jsou brutální. Avšak život strávený v nebezpečném světě oběma dvěma přináší mnoho komplikací a postrkuje je k sobě blíž a blíž. Rembrandta si zahrál Michael Keaton.

V dalších rolích uvidíme Gong Li a Roberta Patricka. Scénář napsal Robert Wenk, muž zodpovědný za Expendables 2, Equalizera nebo remake Sedmi statečných. Termín českého uvedení prozatím neznáme, v zahraničí se počítá s premiérou 20. srpna. Dříve byl snímek známý pod názvem The Asset.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 7

The Protégé: Vražedkyně Maggie Q mstí Samuela L. Jacksona | Fandíme filmu The Protégé: Vražedkyně Maggie Q mstí Samuela L. Jacksona | Fandíme filmu The Protégé: Vražedkyně Maggie Q mstí Samuela L. Jacksona | Fandíme filmu The Protégé: Vražedkyně Maggie Q mstí Samuela L. Jacksona | Fandíme filmu The Protégé: Vražedkyně Maggie Q mstí Samuela L. Jacksona | Fandíme filmu The Protégé: Vražedkyně Maggie Q mstí Samuela L. Jacksona | Fandíme filmu The Protégé: Vražedkyně Maggie Q mstí Samuela L. Jacksona | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu