Thor 2: Trailer je tady

Thor 2: Trailer je tady | Fandíme filmu
Neváhejte a koukejte, co pro nás má Chris Hemsworth nachystáno.

Trailer na Thor: Temný svět je tady a nevypadá vůbec zle. Pravda, když jsme před půl rokem viděli první teaser na Iron Mana 3, běhal nám mráz po zádech a k tomu má první upoutávka na Thora 2 daleko. Jenže nesmíme zapomínat, že jsme momentálně zmlsaní Avengers a novým Iron Manem. První samostatný Thorův film byl o úroveň, možná i několik úrovní níž (naše recenze) a trpěl řadou neduhů, které, zdá se, Temný svět slibuje napravit!

V „jedničce“ jsme buď trávili s Thorem čas v zapadlém pozemském městečku uprostřed ničeho, nebo jsme se procházeli po papundeklových kulisách Asgardu či světa ledových obrů. Tentokrát to vypadá, že na Zemi strávíme jen minimum času (takže Kat Dennings a Stellan Skarsgård zřejmě budou mít jen menší úlohy), nicméně místo maloměsta bude trpět Londýn, a pak se přesuneme do podstatně přívětivějšího Asgardu, než jaký pamatujeme z minula. Paláce sice zůstaly, ale zatím vypadají tak nějak méně divadelně a především je doplní zalesněná „vikingská“ krajina. V té se navíc Thor a jeho družina nestřetnou s žádnými digitálními obry, ale s protivníky z masa a kostí, což zkrátka vždycky vypadá lépe. Zatím nevíme, jak epické měřítko si filmaři budou moci dovolit, ale kdybychom se dočkali takového Pána prstenů v malém, nikdo by se asi nezlobil.

Což je ostatně velká výhoda Marvel filmů, že je každý zasazený do malinko jiného žánru, nebo dokonce světa, a nemůže se nám tak hned přejíst takový ten typický model „maskovaný superhrina zachraňuje své velkoměsto“. Vedle bohatýrských dobrodružství první upoutávka samozřejmě slibuje i nějaký ten vnitřní konflikt a milou v ohrožení a jako žolík v rukávu na nás po očku vykukuje z věznice nezbeda Loki a jeho podmanivé charisma, které si hrozí ukrást celý film pro sebe. Zatím zkrátka nemáme důvod nečekat film minimálně o chloupek lepší než byl původní Thor.

Thor 2: První trailer

Thor: Temný svět

08.11.2013 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu