Ape Vs. Monster: Vykrádačka Godzilla vs. Kong se hlásí o slovo

Ape Vs. Monster: Vykrádačka Godzilla vs. Kong se hlásí o slovo | Fandíme filmu
The Asylum
Zobrazit další 1 obrázek
Studio Asylum, proslulé svým kopírováním slavných vzorů, připravilo nový monster film. Pusťte si trailer.

Čerstvě jsme tu měli zprávu, že po úspěchu Godzilla vs. Kong zvažuje studio pokračování. Na tom úspěchu se ale zkouší svézt ještě někdo další – společnost The Asylum. Ta proslula lacinými akčními, katastrofickými a hororovými snímky, z nichž velká část parazituje na úspěšných Hollywoodských hitech. Skoro kdykoliv, kdy se do kin chystá nějaký nový megafilm, Asylum má v kapse laciný snímek s obdobným názvem, který vyšle na videotrh. Někteří diváci si snímky prostě spletou, někteří jsou rádi, že za menší peníze mohou vidět cosi obdobného, na co onehdy viděli trailer a s chutí na filmy od Asylum koukají také milovníci céček.

Jak už napovídá název, Ape Vs. Monster se snaží něco vytěžit z nedávné premiéry Godzilla vs. Kong. Ve snímku na Zemi havaruje op, jenž se ztratil ve vesmíru. Při dopadu z jeho lodi vytéká jakási zelená látka, kvůli které narostl do obřích rozměrů. Není ale sám. Tekutina se rozlila do pouště a zvětšila dalšího tvora, který zrovna procházel kolem. Obě dvě potvory si to v ulicích amerického Washingtonu rozdají o nadvládu nad Zemí.

Ve snímku si zahrál Eric Roberts, režíroval jej Daniel Lusko. Datum premiéry zatím není známo. Trailer neslibuje nic ohromného, nicméně: Zdá se mi to, nebo Ape Vs. Monster nevypadá až TAK hrozně, jako vypadaly filmy od Asylum kdysi?

Podklady a foto: The Asylum

Galerie: 2

Ape Vs. Monster: Vykrádačka Godzilla vs. Kong se hlásí o slovo | Fandíme filmu Ape Vs. Monster: Vykrádačka Godzilla vs. Kong se hlásí o slovo | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest