The Tomorrow War: Válka proti mimozemšťanům v první upoutávce

The Tomorrow War: Válka proti mimozemšťanům v první upoutávce | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Chris Pratt vede jednotku z minulosti v budoucím boji proti mimozemské invazi. První teaser láká na exploze a skryté vetřelce.

Včera jsme tu měli první fotky ze snímku The Tomorrow War, teď je tu krátký teaser. Ten připomíná základní premisu filmu: V blízké budoucnosti je Země terčem zničující mimozemské invaze. Jedinou šancí na záchranu je přivést do boje posily z minulosti. V čele posil stojí učitel Dan v podání Chrise Pratta (Strážci Galaxie, Jurský svět).

První záběry ukazují Prattův oddíl, který oproti vojákům z budoucnosti působí jako jednotka partyzánů. Nabízí se otázka, jakým způsobem vlastně mohou bojovníci z minulosti pomoci. Ale snad na to snímek poskytne nějakou uspokojivou odpověď. Prvních pár záběrů ukazuje bombardování moderního velkoměsta, což není obrázek, jenž bychom ve filmech vídali každý den, tak doufejme, že The Tomorrow War nabídne přinejmenším vizuálně zajímavou destrukci. Druhá polovina ukázky zavádí hrdiny do stísněných prostor výškové budovy, kde už na ně čeká ve stínech chapadlovitý mimozemšťan. Snad tedy můžeme doufat i v napínavé momenty.

V roce 2051 lidstvo překvapí cestovatelé v čase. Přicházejí z budoucnosti, aby doručili naléhavou zprávu: Za třicet let lidstvo bude prohrávat globální válku proti smrtícím mimozemšťanům. Jedinou šancí pozemšťanů na přežití je skupina vojáků a civilistů ze současnosti, kteří jsou přenesení do budoucnosti, aby se přidali k boji. Členem skupiny je i učitel a táta od rodiny Dan (Chris Pratt), jenž je připravený zachránit svět pro svou mladou dceru. Přidává se k němu geniální vědkyně (Yvonne Strahovski) a jeho odloučený otec (J.K. Simmons) a společně se pokusí o nemožné: Změnit osud planety. Snímek natočil Chris McKay a uvidíme jej 2. 7. na Amazon Prime Video.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest