Bleskovky: Sebevražedný oddíl je 4 měsíce před premiérou zcela dokončený

Bleskovky: Sebevražedný oddíl je 4 měsíce před premiérou zcela dokončený | Fandíme filmu
Warner Bros.
Životopis o Ramones, hraný film od Laiky, historický kus od Lenny Dunham, kdy bude točit nový Predátor a další krátké zprávy.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Film o zpěvákovi Ramones našel hlavního představitele mezi komiky

Pete Davidson se v průběhu posledních let vyprofiloval v poměrně oblíbeného komika, především díky svému vystupování v Saturday Night Live. Objeví se tak např. v novém Sebevražedném oddílu od Jamese Gunna. Mimo komedie však moc zkušeností nepobral. To se nyní může změnit hlavní rolí ve filmu I slept with Joey Ramone, který chystá Netflix. Zde Davidson ztvární roli Joeyho Ramoneho, frontmana a zpěváka punkrockové skupiny Ramones. Snímek pak bude založen na stejnojmenných pamětech od Ramoneho bratra Mickeyho Leigha, a sledovat bude události, které se odehrály po vydání debutového alba skupiny z roku 1976. O režii se postará Jason Orley, který již s Davidsonem natočil komedii Big Time Adolescence. (Zdroj: Slashfilm)

Sebevražedný oddíl má hotovo

Sebevražedný oddíl Jamese Gunna je čtyři měsíce před premiérou kompletně hotový. Potvrdil to přímo režisér Gunn, jenž prozradil, že tento týden byly dokončené poslední triky. Obvykle u velkofilmů není běžné, aby byly hotové takto s předstihem, v tomto případě zřejmě měla vliv pandemie, která způsobila odložení termínů u většiny velkofilmů. Režisér vyloučil, že by premiéra byla uspíšena, protože je zájem na tom, aby co nejvíc lidí mohlo snímek bezpečně vidět v kinech. (Zdroj: James Gunn)

Vládci ze Hry o trůny v nové adaptaci historického románu

Historický román s názvem Catherine, Called Birdy se chystá pro Amazon. Projekt napíše i zrežíruje Lena Dunham, nejvíce známá pro seriál Girls, za který vyhrála Zlatý Globus. Kniha sleduje příběh mladistvé dívky ve středověké Anglii, jež se protlouká životem, a snaží se vyhnout všem dohodnutým sňatkům, co jí domlouvá otec. K obsazení filmu čítající Isis Hainsworth, Billie Piper (seriál Penny Dreadful), Bellu Ramsey (Lyanna Mormont ze Hry o trůny) a Andrew Scotta (seriál Potvora) nově přibyli Dean-Charles Chapman (Thomen Baratheon ze Hry o trůny, 1917) a Joe Alwyn (Favoritka). (Zdroj: Deadline)

Animační studio Laika se pouští do hraného filmu

Studio Laika, které je známo především pro svoji práci se stop-motion animací, chystá svůj první hraný film. Bude se jednat o adaptaci debutové románu Seventeen od scenáristy Johna Brownlowa, který pracoval na životopisné sérii Fleming či filmu Sylvia s Gwyneth Paltrow. Studio Laika má za sebou úspěchy v podobě nominace na Oscara pro film Kubo a kouzelný meč, a Zlatého Glóbu pro film Hledá se Yetti. Za studiem stojí režisér Travis Knight, od něhož jsme mohli předloni vidět hraného Bumblebeeho. Nově tak Laika rozšiřuje svůj zájem i na poli hraných filmů poté, co má za sebou spoustu animovaných projektů včetně krátkých filmů, či komerčního kontentu pro firmy. (Zdroj: Deadline)

Natáčení nového Predátora si zvolilo letní měsíce

Nový film s ikonickým mimozemským lovcem Predátorem, jenž nese pracovní název Skulls, již zná svoji primární natáčecí lokaci a taky to, kdy přesně se kamery rozjedou. Oním místem bude kanadské Calgary, a produkce zde poběží od letošního června do konce srpna. Z dřívějších informací víme, že by se příběh měl odehrávat v minulosti mezi indiány, a hlavní postavou bude mladá indiánská dívka, jenž si snaží vydobýt postavení mezi válečníky kmene. Střet s mimozemšťanem jí k tomu dá příležitost. O režii by se měl postarat režisér Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane, seriál The Boys), tak uvidíme jak si značka pod Disneym povede. (Zdroj: The Ronin)

Čerstvý nominant na Oscara Steven Yeun už vyhlíží svůj další projekt

Korejský herec Steven Yeun nejvíce vstoupil do podvědomí diváků rolí Glenna v seriálu The Walking Dead. Na filmovém poli však za sebou tolik zkušeností neměl. Za zmínku stojí např. netflixovská Okja či bláznivý akčňák Mayhem. To se však nyní mění poté, co byl Yeun nominován na Oscara za výkon v dramatu Minari režiséra Lee Isaac Chunga. Herec totiž nezahálí a už se poohlíží po novém projektu, kterým má být podle Deadline nový film od Jordana Peela (Get Out, Us). Ten chystá prozatím nepojmenovaný projekt pro studio Universal a zatím do něj byla obsazena zpěvačka a herečka Keke Palmer, s Danielem Kaluuyou se pak o účasti jedná. (Zdroj: Deadline)

Zdroje: Deadline I, II, III, The Ronin, James Gunn, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu