Spider-Man: Alfred Molina odhalil podrobnosti návratu Doctora Octopuse

Spider-Man: Alfred Molina odhalil podrobnosti návratu Doctora Octopuse | Fandíme filmu
Sony
Herec potvrdil svůj návrat a rozpovídal se o podrobnostech svého účinkování ve Spider-Man: No Way Home.

Ke Spider-Manovi: No Way Home se pojí celá řada více či méně uvěřitelných tvrzení. Od prosince však s jistotou můžeme říci, že se ve snímku vrátí Alfred Molina jako Doktor Octopus. Informaci tedy potvrdily všechny velké hollywoodské zpravodaje. Přesto je zvykem, že i po takhle jasných odhaleních Marvel dál zatlouká a herci se v rozhovorech nadále pokoušejí své angažmá popírat. Ne tak Molina, který byl v rozhovoru pro Variety otevřený:

Když jsme natáčeli, měli jsme přísně zakázáno o tom mluvit. Mělo to být tajemství. Ale je to přece po celém internetu. Sám sebe popisuji jako nejhůř utajené tajemství Hollywoodu.“

A vedle toho se herec rozpovídal také o podrobnostech svého návratu. Co za postavu vlastně ve snímku uvidíme? Je to ten samý „Doc Ock“ jako ve snímku Spider-Man 2 z roku 2004. Ten ale přece umřel. Režisér Jon Watts prý Molinovi řekl, že naposledy jsme postavu viděli spadnout do řeky. A na tenhle moment nový film naváže.

Molina měl ale další otázky. Navázat na pád do řeky asi není v komiksovém světě úplně nepředstavitelné, ale čas se od té doby nezastavil. Alfred upozornil na to, že od té doby je o 17 let starší, má o dvě brady navíc, vole, vrásky a špatná záda. Režisér mu na to řekl, že jej digitálně omladí, jako omladili Roberta Downeyho Jr. v Captain America: Civil War nebo Samuela L. Jacksona v Captain Marvel. I tak měl ale herec jisté pochybnosti. Vzpomněl si na Irčana, ve kterém digitálně omlazený Robert De Niro vypadal prostě jako stařík s maskou, kdykoliv měl udělat nějaký rychlejší pohyb. Naštěstí tohle není u Doktora Octopuse problém, protože většinu práce zastanou chapadla. Molina tak při natáčení scén musel zůstat strnutý a zle se dívat. Celé natáčení bylo podle herce fantastické.

Potom je tu ještě zpráva serveru Murphy‘s Multiverse. Ten uvádí, že se ve Spider-Manovi: No Way Home vrátí Happy Hogan. Dosud nebylo zřejmé, zda postavu ještě uvidíme, ale Jon Favreau by se skutečně opět měl objevit po boku ostatních herců, tak jako v předchozích filmech. Rozsah jeho role zůstává prozatím tajemstvím.

Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Foto: Sony Pictures

Zdroje: Variety, Murphy's Multiverse

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest