Aquaman 2: První novou posilu Jason Momoa našel ve Hře o trůny

Aquaman 2: První novou posilu Jason Momoa našel ve Hře o trůny | Fandíme filmu
Warner Bros.
Podle nové indicie bychom ve dvojce mohli poznat další podmořské království.

Pokračování Aquamana se začne natáčet letos v létě. Je tak potřeba dát dohromady obsazení. Samozřejmě se vrátí spousta starých známých. Jason Momoa jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Patrick Wilson jako Orm, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta nebo Dolph Lundgren jako král Nereus. Potřeba je ale doplnit také nováčky.

A hned u toho prvního se tvůrci rozhodli nehledat nikde daleko a zalovit v těch samých vodách, ze kterých vzešel Jason Momoa. První posilou Aquamana 2 je Pilou Asbæk, dánský herec, jenž je dosud nejznámější pro roli Eurona Greyjoye ve Hře o trůny. To byl zkušený námořník, v Aquamanovi jistě bude jako doma (připomeňme, že Momoa v seriálu ztvárnil kočovného barbara Khala Droga). Krom Game of Thrones byl Pilou k vidění třeba také v letošní akční sci-fi Za čárou, v zombie akci Overlord nebo v hrané verzi populárního animé Ghost in the Shell. Zatím nevíme, jakou roli herec v Aquamanovi 2 ztvární.

Jak už bylo řečeno, natáčení začne v létě a dle dostupných informací je pracovní název projektu „Necrus“. V komiksech je Necrus další podmořské království podobné Atlantidě. Daleko méně stabilní, temnější, vojenské. Vládne zde tyranský král Mongo. V komiksech často vystupuje jako nepřítel Atlantidy. Použití pracovního názvu ještě nemusí nutně nic znamenat, ale představení nového, nepřátelského království určitě zní jako něco, k čemu by v chystaném pokračování mohlo dojít.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. V titulní roli se vrací Jason Momoa. Své role si zopakují Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson nebo Dolph Lundgren. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Deadline, Discussing Film

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu