James Gunn zvažuje další návrat do světa Sebevražedného oddílu

James Gunn zvažuje další návrat do světa Sebevražedného oddílu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér nového Sebevražedného oddílu zvažuje setrvání u DC, s Margot Robbie probíral budoucnost Harley Quinn.

Režisér a scenárista James Gunn dokončuje očekávané pokračování Sebevražedného oddílu u DC, aby se následně mohl plně věnovat třetím Strážcům galaxie u Marvelu. Tvůrce tak má nepochybně plné ruce práce, našel si ale čas, aby na sociálních sítích odpovídal na zvídavé dotazy fanoušků. Na Instagramu byl třeba dotázán, zda hodlá pracovat i na dalších projektech pro DC/Warner Bros. kromě Sebevražedného oddílu a jeho seriálového spin-offu Peacemaker. Gunn na dotaz poskytl jednoduchou odpověď, „Možná trochu. Zatím jen zkouším vodu.“ Je jisté, že dokud nebudou hotoví třetí Strážci, nebude se Gunn po hlavě vrhat do dalších projektů, jeho budoucnost u DC bude ale hlavně záležet na úspěchu Sebevražedného oddílu u kritiků a diváků.

Což rozhodně neznamená, že by se Gunn o budoucnost rozšířeného univerza DC nezajímal. Jeden z dalších dotazů se totiž ptal na Harley Quinn, kterou už od původního Sebevražedného oddílu z roku 2016 skvěle ztvárňuje Margot Robbie. Postava se stala mezi fanoušky velmi populární, přestože filmy, v nichž se doposud objevila (původní Sebevražedný oddíl a Birds of Prey), byly přijaté všelijak. Gunn údajně budoucnost této postavy s Margot Robbie osobně probíral. V tuhle chvíli přitom vůbec není zřejmé, jakým směrem by se případná spolupráce mohla ubírat.

Jisté ale je, že James Gunn osobně připravuje spin-off ke svému Sebevražednému oddílu s názvem Peacemaker. Seriál pro HBO Max se zaměří na postavu, kterou ve filmu ztvárňuje John Cena. Zatím se neví, zda půjde o prequel nebo sequel, jasno ale máme o obsazení. Vedle Ceny se v seriálu objeví i Steve Agee (Superstore, Strážci galaxie 2), který v Sebevražedném oddílu hraje pohyby King Sharka. Herec se na Twitteru podělil o první fotku herečky Danielle Brooks (Orange is the New Black), která si v seriálu střihne roli Leoty Adebayo. Tento charakter je zatím obestřen tajemstvím, protože nemá předlohu v komiksech.

Zdroj: Screenrant, Steve Agee/Twitter

Galerie: 5

James Gunn zvažuje další návrat do světa Sebevražedného oddílu | Fandíme filmu James Gunn zvažuje další návrat do světa Sebevražedného oddílu | Fandíme filmu James Gunn zvažuje další návrat do světa Sebevražedného oddílu | Fandíme filmu James Gunn zvažuje další návrat do světa Sebevražedného oddílu | Fandíme filmu James Gunn zvažuje další návrat do světa Sebevražedného oddílu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu