Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií

Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Horší než trhání reality na kusy je jen vyplňování úředních lejster. Nová marvelovka s Tomem Hiddlestonem vypadá stylově.

Chystaná minisérie Loki vypadá stále zajímavěji. Znenadání se objevil nový trailer, který vysětluje, že po manipulaci s časoprostorem si na Thorova bratra (Tom Hiddleston) došlápl úřad TVA (Time Variace Authority). Nejen, že byl Loki zastavený ve svých rejdech, ale úředník Mobius M. Mobius (Owen Wilson) se jej zároveň pokouší přimět ke spolupráci. Není zřejmé, zda má Loki napravit pouze svoje neplechy, nebo i nějaké jiné potíže, co v časoprostoru vznikly, ale každopádně bychom měli nahlédnout za oponu metafyzična.

V ukázce v náznacích vidíme jakousi prastarou uličku, Lokiho na trůnu nebo Lokiho v troskách New Yorku. Vše to pak prokládá rozzářený kosmos. Vizuálně by to mohla být slušná podívaná a stejně tak bude jistě zábavné sledovat všemožná „co by, kdyby“ marvelovské historie, jež nám série přinejmenším nastíní. Trailer zatím klame tělem a nelze z něj jednoznačně určit, zda bude Loki nějakou dobu unikat a teprve posléze se jej TVA pokusí naverbovat do svých služeb, anebo jej úřad nejprve dopadne, a teprve poté se Loki bude úředníky snažit přechytračit a vymanit se jim. Tak či tak nás čeká hra kočky s myší, kdy se Thorův bratr bude pokoušet přelstít úřad, který se jím souběžně pokusí manipulovat, aby posloužil jejich účelům.

Vedle velkolepých výjevů odkudsi z „konce času a vesmíru“ nabízí trailer i řadu momentů jemného humoru a zvlášť pobaví kontrast pestrých Lokiho dobrodružství se strohostí úřadu, v němž na boha klamu čeká ten největší postrach nás všech – fronty a úřední lejstra! Bude právě rigidní úřad tím místem, kterému se povede rozevlátého asgarďana zpacifikovat? Uvidíme. Každopádně se těšíme na postupné odhalování celé tapiserie, která se před námi prozatím dost ukrývá. Gugu Mbatha-Raw a Wunmi Mosaku alespoň stojí hrdě po boku Owena Wilsona. Zato Sasha Lane se v traileru jen kratičce mihla, Sophia Di Martino zřejmě také (postava, která sedí s Lokim na kameni, zády ke kameře) a Richar E. Grant se neukázal vůbec, pokud není schovaný například ve scéně trůnního sálu. Máme tedy rozhodně co objevovat!

PS: Gugu Mbatha-Raw hraje postavu jménem Ravonna Renslayer, což je v komiksech žena, kterou miluje padouch Kang the Conqueror. O něm se už nějakou dobu šušká, že se v seriálu objeví. Můžeme snad Ravonnu brát jako další potvrzení?

Minisérii Loki režíruje Kate Herron, showrunnerem je Michael Waldron. V hlavních rolích Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku a Richard E. Grant. Premiéra proběhne 11. června 2021. Minisérie pojednává o verzi Lokiho, která v Avengers: Endgame popadla kosmickou kostku a teleportovala se neznámo kam. 

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 10

Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu Loki: V novém traileru Thorův bratr zápolí s časoprostorem a byrokracií | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu